Godt Nyttår til alle nettgründere!

Velkommen til 2011

Da har vi kommet til årets siste timer og snart er vi inne i år 2011. Har utvidet porteføljen av nettsider dette året og har vel nå 8-9 nettsider som oppdateres med ujevne mellomrom. Det får holde en god stund fremover, ingen planer om nye prosjekter nå i overskuelig fremtid 🙂

Hadde vel ikke satt meg noen mål ved inngangen til 2010 og kommer nok ikke til å ha så bastante mål for 2011 heller. Men ser att jeg i år har fått inn en tusing i snitt på nettsidene mine samlet hver måned. Og da bør jeg kanskje ha ett mål om å doble det? Mitt langsiktige mål er ihvertfall å ha en pen ekstrainntekt hver måned fra web-business, husk det folkens, ha et langsiktig perspektiv på deres web-business!

Nytt design på Nettgründer

De som har vært innom bloggen før har sikkert oppdaget att jeg har lagt inn et nytt tema. Jeg kunne ikke la være å benytte meg av kanontilbudet til Gabfire Themes og kjøpte det for bare $14,90 noe som var ett kupp spør du meg. Har brukt en del timer i dag på å sette opp det nye temaet på bloggen og er foreløpig fornøyd med hvordan det ser ut. Her kan du se hvordan bloggen så ut med det gamle designet.

Synes det ser bedre ut nå ikke sant? Eller hva mener du? Jeg har tidligere skrevet om: Invester i bloggen din og tjen penger Og er man seriøs i sin nett-business kan det å investere i ett premium theme være en ganske så god ide. Husk også å oversett themet ditt til Norsk, det er det mange som ikke gidder å gjøre eller kanskje ikke vet helt hvordan man kan gjøre det.

Ønsker herved alle  nettgründere ett inntektsbringende og Godt Nyttår 😉

Nettgründer
Blogger om å tjene penger på nett, sosiale media, WordPress, driver også noen andre nettsider i forskjellige nisjer som feks reise.
Nettgründer

@BjornKjelstadli

Webmaster som drifter forskjellige nettsider. Reise, blogging, seo, web og affiliate er stikkord i så måte 🙂 https://t.co/XboF7BotsO Web, travel, seo
Å jobbe på turistvisum kan få konsekvenser... https://t.co/HjVhibAq67 - 3 timer ago
Nettgründer

Advertisement

 • Flott Nettgrunder,

  Det nye themet ser bra ut:)

  Måtte 2011 bli et bra år for din web business.

 • Pingback: Anonym()

 • Alltid Blakk

  Godt Nytt år 🙂

  Nettgründer headingen forsvinner i reklame. Med så dominerende reklame der oppe, synes jeg at siden mister noe av troverdigheten. Det ligner rett og slett på side som kun vil tjene penger. Ut over det har jeg ikke noe meninger.

 • Takk for tilbakemelding Alltid Blakk!

  Jeg er nok ikke helt ferdig med oppsett av det nye themet så jeg skal se litt nærmere på headeren.
  Men det er klart att en del av fokuset her på Nettgründer er å tjene penger på nett 🙂

 • Alltid Blakk

  Reklamer er greit, men du trenger ikke å se billig ut 🙂 Til det er siden din for god. Husk du er merkevaren her. Ikke google affffffffiliates. Den bør ikke gjemmes vekk. Brandig er viktig!

 • Alltid Blakk

  Branding – æsj mista en n der. Men uansett. Merkevarebygging er viktig, og bør vere top pri når du ønsker å ha langsiktige mål. Jeg tror du får det til jeg. Men måtte bare si det.

 • Bedre nå Alltid Blakk? 😉

 • Picxx

  Ett langsiktig mål bør alltid være viktig for en nettgrunder, på lik linje med en grunder i en hvilken som helst annen business.
  Delmål er også viktige, som f.eks. kvartalsmål eller årsmål.

  Tenkte selv å skrive litt om langsiktige mål om ikke så lenge, selv om kanskje jeg ikke er den rette til å gjøre det, da jeg har en tendens til å være for impulsiv i perioder.