Lei av reklame på Gmail?

Jeg har brukt Gmail siden den ble tilgjengelig i Norge og det er min foretrukne mailklient. Men jeg vet om en del som irriterer seg over reklamen som Google viser inne i Gmail.

Fortvil ikke, her er løsningen! Ved å installere tillegget/plugin Rapportive i din nettlesere så vil reklamen i Gmail forsvinne. Men det er bare en bonus fordi Rapportive er nemlig  mye mer enn som så.

Rapportive viser deg i høyre sidebar nyttig informasjon om den kontakten du mailer med, den henter frem offentlig informasjon om vedkommende fra diverse sosiale media som Facebook, Twitter, Linkedin osv. Du vil da se bilder, telefonnummer, siste oppdateringer på Facebook og Tweets feks.

Dette gjør jo att du letter kan holde styr på kontaktene dine, spesielt personer du ikke kjenner så godt. I tillegg kan du også skrive et lite notat om vedkommende som bare er synlig for deg selv. Du kan også selvfølgelig redigere din egen informasjon som skal være synlig via Rapportive tillegget. For å laste ned Rapportive følg denne linken her.

Følgende nettlesere støttes: Google Chrome, Firefox, Safari og Mailplane. Så er du en av de som tviholder på Internett Explorer er det nå på tide du prøver en av de andre 🙂

Her er en video som tar en kjapp gjennomgang av funksjonene

Har du selv brukt Rapportive i din Gmail? Eller har du testet det ut nå etter å ha leste dette? Gi meg gjerne en tilbakemeldig på hva du synes om Rapportive.

 

Nettgründer
Blogger om å tjene penger på nett, sosiale media, WordPress, driver også noen andre nettsider i forskjellige nisjer som feks reise.
Nettgründer

@BjornKjelstadli

Webmaster som drifter forskjellige nettsider. Reise, blogging, seo, web og affiliate er stikkord i så måte 🙂 https://t.co/XboF7BotsO Web, travel, seo
Nettgründer

Advertisement

 • Celina – Bloggfeber.com

  Nice! Dette får meg til nesten å tenke på å bytte til gmail. Av en sær grunn liker jeg ikke det veldig enkle «designet» og har aldri giddet å bli kjent med funksjonene. Jeg holder meg til Apple Mail enn så lenge.

 • Pingback: Anonym()

 • Gøran Solbakken

  Bra tips!

  Har selv brukt Gmail siden det kom, og dette var ett bra tillegg til en flott mailklient 🙂

 • Flott Nettgrunder;)

  Har installert Rapportive, og det funker fin fint.

  Thanks!

 • Ja Rapportive er en kjekk sak, rart jeg ikke har kommet over det før 🙂

 • Var faktisk litt nedetid på Rapportive nå en stund etter att Google oppdaterte GMail, men nå fungerer det som normalt igjen heldigvis.