Ny kategori på Nettgründer: Blogg

Har herved laget en ny kategori som rett og slett heter blogg. Her kommer jeg til å skrive om ting som ikke nødvendigvis har så mye med www å gjøre, men om mer personlige ting og andre tema som opptar meg.

Legger ikke skjul på att jeg henter en del inspirasjon fra utenlandske bloggere og Internett-markedsførere, men et fellestrekk ved mange av de er att de ikke skjuler sin identitet. De bruker heller sin person for å skape et troverdig bilde av bloggen/nettsiden og gir den dermed et ansikt utad.

Dette tror jeg er viktig for fremtidig suksess med nettsiden din uavhengig hvilket type publikum du henvender deg til. I Norge har vi jo mange kjente bloggere som har suksess men hovedsakelig er jo dette såkalt rosa/motebloggere eller kjendiser/politikere osv. Men det er ikke de jeg tenker på først og fremst når det gjelder å blogge «åpent»

Et godt eksempel på en her i Norge som bruker seg selv i sin markedsføring og for å «brande» sin blogg er Sindre Låstad som driver Glabladet Han legger ikke skjul på hvem han er og hva han vil med bloggen og livet sitt 🙂

Hva med meg selv?

I tillegg til Nettgründer dot com driver jeg en del andre nettsider som jeg er «anonym» på og det kommer jeg fortsatt til å være. Men her på bloggen kommer jeg gradvis til å bli litt mer personlig, jeg tar det litt steg for steg 😉

Hva med du som driver som affiliate/Internettmarkedsfører, blogger, driver med nettbutikk eller andre tjenester online. Har du noen tanker om dette temaet så blir jeg glad for litt aktivitet i kommentarfeltet.

 

Nettgründer
Blogger om å tjene penger på nett, sosiale media, WordPress, driver også noen andre nettsider i forskjellige nisjer som feks reise.
Nettgründer

@BjornKjelstadli

Webmaster som drifter forskjellige nettsider. Reise, blogging, seo, web og affiliate er stikkord i så måte 🙂 https://t.co/XboF7BotsO Web, travel, seo
Beer frå Thailand søker lokal vertsfamilie: – Eg vil ikkje reisa frå fjorden https://t.co/Ctc0KyqcLr - 14 minutter ago
Nettgründer

Advertisement

 • Magnusson Beta

  Her gjør du noe meget viktig, og som etter min mening er helt riktig. Har selv vært inne på tanken, og kommer sannsynligvis til å gjøre det samme.

  Du gir mye av deg selv ved å gjøre det på denne måten, men det vil lønne seg.

  Lykke til…

 • Ole

  Hei.
  Er du kanskje interessert i å legge ut en artikkel om delte kontorer?
  Mvh
  Ole