Er blogging verdt å drive med?

Etter å ha blogget en god stund dukker det opp mange spørsmål.

Hvor tar bloggingen meg?
Når jeg mine mål med bloggen min?
Tjener jeg nok i forhold til arbeidet jeg legger ned?

Dette er gode spørsmål som desverre altfor mange stiller seg selv.

Mange mennesker legger ned utrolige mengder jobb i frivillig arbeide, og jeg er helt sikker på at de stiller seg akkurat de samme spørsmålene til tider. Se på bloggen din som en hobby, som et frivillig arbeide. Det finnes både mørke og lyse sider innefor alt en foretar seg og sånn er det bare. Det store problemet er at hvis man tar opp de mørke sidene ved noe blir man gjerne stemplet som pessimist.

Jeg er så heldig at jeg liker bloggingen og trives utrolig godt med det emnet jeg skriver om. Dette tror jeg definitivt er nøkkelen for å holde ut i det lange løp. Har du for mange kritiske spørsmål i hodet så vil jeg anbefale at du revurderer vinklingen i din blogg, eller i verste fall hele temaet du skriver om. Kanskje du starter en ny blogg ved siden av for å teste noe nytt. Kanskje dette gir deg tilbake skrivelysten.

Se lyst på fremtiden, se muligheter der andre ser begrensinger og du når dine mål.

Nettgründer
Blogger om å tjene penger på nett, sosiale media, WordPress, driver også noen andre nettsider i forskjellige nisjer som feks reise.
Nettgründer

@BjornKjelstadli

Webmaster som drifter forskjellige nettsider. Reise, blogging, seo, web og affiliate er stikkord i så måte 🙂 https://t.co/XboF7BotsO Web, travel, seo
Nettgründer

Advertisement

  • Skal du drive en blogg dag ut og dag inn, ja for ikke å snakke i årevis er du nødt til å ha en sterk og genuin interesse for emnet eller emnene du skriver om – Artikkelen tar opp «bloggosphærens» Alpha og Omega.

  • SindreMollerhaug

    Etter å skrevet blogg i noen uker kan det bli vanskelig å holde skrivingen, men da har jeg et triks som er å skrive for å ha noe å gjøre. Da blir innleggene bedre og det blir mer spennende å lese. Jeg må oftest hør på musikk mens jeg skriver blogg, ellers klarer jeg ikke å konsentrere meg om skrivingen.