Black Friday 2012 Norge

Fredag 23 november er det Black Friday igjen og nettbutikkene bugner over av supertilbud. Dette er virkelig dagen for de store kuppene på nett, løp og kjøp!

Har tidligere skrevet litt om hva Black Friday er for noe, les denne bloggposten om Black Friday tilbud i Norge

For å være en Nettgründer må du også  kunne spare penger og på denne ene fredagen i året er det mulig å gjøre flere kupp som kan komme nettbusinessen din til gode. Det være seg om du trenger et nytt theme til bloggen din, nytt webhotell, noen nye plugins til WordPress nettsiden din, eller annen nyttig softvare. En annen ting er att du også kan tjene penger på og promotere disse gode tilbudene på Black Friday 😉

Hvem har tilbud på fredag 23 november 2012?

Skal i denne bloggposten liste opp tilbud etterhvert som jeg kommer over de, både de som er relevante for oss nettsideeiere og ellers tilbud som er gode å slå til på i det private liv.

* Hostgator har ofte en del gode tilbud og på fredag er intet unntak, de kjører på med hele 50% rabatt på de fleste av sine tjenester, les mer om Hostgator sine tilbud her.

* Nettbutikken KomplettHome.no har tilbud, det er en butikk som ligger i Komplett systemet. Der finner du også litt bakgrunnsinformasjon om Black Friday.

* Moderselskapet Komplett.no vil også avsløre sine tilbud ved midnatt!

* Theme Junkie lager premium WordPress themes og de kjører på med gode tilbud både på Black Friday og Cyber Monday. Sjekk ut tilbudene deres som er på hele 40% rabatt og det varer helt frem til 27 november! NB! Bruk kupongkoden BLACK for å benytte tilbudet!

* Gabfire Themes som jeg bruker på mange av mine nettsider kjører også halv pris på alle sine produkter hele helga fra 22-26 november. Løp og kjøp folkens!

* Nettbutikken MPX har som tidligere også  i år gode tilbud på Fredag.

* Gadget-butikken MeWant.no kjører tilbud på opp til 50% til og med «Cyber Monday» De har også fri frakt på bestillinger over 600 kr!

*Proteinfabrikken.no har fri frakt og syke tilbud i dag! 

* Elkjøp avslører sine tilbud ved midnatt! Sjekk her:

* Multicom en velkjent nettbutikk som selger alt innen elektroniske artikler har ekstreme kupp på Fredag.

*Amazon.com den store giganten har selvfølgelig også noe på gang, følg nedtellingen her: Shop Amazon – Black Friday Deals Week

* Clas Ohlson  har gratis frakt i dag!

* Coolshop har opptil 50% rabatt i dag: Sjekk Coolshop her!

* Origin nettbutikk som selger spill har tilbud på opp til 50% rabatt hele helgen frem til den 26 nov!

NB! Husk også att mange nettbutikker har tilbud mandag 26 nov. Cyber Monday kalles den 🙂 


Finner du noen gode tilbud om fredagen  legg gjerne igjen en kommentar! Husk også og del denne posten på alle mulige sosiale media 😀

 

 

Advertisement