Google +1 er tilgjengelig i Norge

For noen uker siden ble Google +1 knappen tilgjengelig for nettsideeiere i Norge.

Om du ennå ikke var klar over det kan du gå til Google Webmasters og på denne siden her for mer informasjon om +1 og hvordan du kan konfigurere den og  implementere den på bloggen din. Du kan bruke et script fra Google og  legge inn i kildekoden til nettstedet ditt eller så kan du bruke en plugin.

Jeg tok den i bruk umiddelbart etter att jeg fikk tilgang på den og av bekvemmelige hensyn valgte jeg å bruke en plugin for å plassere den i innleggene. Det dukket raskt opp flere plugins i WordPress katalogen blant annet av norske Metronet og jeg valgte egentlig bare en tilfeldig en:  Google +1 Button

Bruker du selv +1 knappen? Eller har du noen tips om en meget god plugin til dette formålet så legg gjerne igjen en anbefaling i kommentarfeltet!

Nettgründer
Blogger om å tjene penger på nett, sosiale media, WordPress, driver også noen andre nettsider i forskjellige nisjer som feks reise.
Nettgründer

@BjornKjelstadli

Webmaster som drifter forskjellige nettsider. Reise, blogging, seo, web og affiliate er stikkord i så måte 🙂 https://t.co/XboF7BotsO Web, travel, seo
Nettgründer

Advertisement

  • Må man implementere Google 1+ knappen eller blir det gjort av seg selv? Jeg ser på Google at det er mulig å gi 1 + til nettsiden min, selv om jeg ikke har implementert det.

  • Skal du la dine lesere gi deg +1 på bloggposter må du sette inn en «knapp» på bloggen selv. Enten hardkode en inn i themet eller bruke som nevnt over en plugin.