Gratis WordPress temaer

Hvor finne gratis mal til WordPress?

Det finnes en rekke maler/temaer til WordPress på markedet og veldig mange av dem er gratis.

Jeg skal først forklare forskjellen på å velge en gratis eller et tema som koster penger.

Å velge et gratis tema er helt greit hvis du er en helt vanlig blogger, da spiller det ingen rolle. Saken er den, at det er ingenting i denne verden som er helt gratis og det må vi bare innse. Ved å velge et gratis tema er det visse ting du ikke kan endre på og det er hvor den som har laget temaet har lagt til en link til seg selv.

Ved at mange bruker dette temaet ender produsenten opp med mange linker til eget nettsted. I mange tilfeller kan du nesten ikke finne linken, men Google sine roboter finner den og det gjør godt for rankingen til produsenten. For de fleste spiller ikke dette noen stor rolle, men mange velger å betale for tema for å slippe dette.

Her er mine favoritter av gratis temaer

Gabfire Themes

Themes Rock Kitty

-FreeWpThemes.net

Free Themes

Dette var en liten oversikt, og blir det altfor mye kan en fort gå seg bort (eller kaste bort for mye tid) i alle temaene. Jo flere muligheter til å velge desto vanskeligere blir det også.

For å bruke disse må valgt tema først lastes ned til pc’n og deretter kan du laste det opp på ved å klikke deg inn på themes i WordPressdashbordet. Deretter er det bare å aktivere det nye temaet. Jeg har prøvd meg frem med dette mange ganger og aldri mistet noe informasjon. Noe har ikke blitt vist i den nye, men ved å gå tilbake er alt på plass igjen.

Betale for tema

Er du ute etter å tjene penger på din blogg og vil investere i din egen geskjeft vil jeg anbefale deg å vurdere å betale for ditt tema. Du står da helt fritt til å forandre på absolutt alt etter eget ønske.

Velger du å betale for ditt tema vil jeg anbefale Gabfire Themes

Nettgründer
Blogger om å tjene penger på nett, sosiale media, WordPress, driver også noen andre nettsider i forskjellige nisjer som feks reise.
Nettgründer

@BjornKjelstadli

Webmaster som drifter forskjellige nettsider. Reise, blogging, seo, web og affiliate er stikkord i så måte 🙂 https://t.co/XboF7BotsO Web, travel, seo
Nettgründer

Advertisement