Gratis WordPress temaer

Hvor finne gratis mal til WordPress?

Det finnes en rekke maler/temaer til WordPress på markedet og veldig mange av dem er gratis.

Jeg skal først forklare forskjellen på å velge en gratis eller et tema som koster penger.

Å velge et gratis tema er helt greit hvis du er en helt vanlig blogger, da spiller det ingen rolle. Saken er den, at det er ingenting i denne verden som er helt gratis og det må vi bare innse. Ved å velge et gratis tema er det visse ting du ikke kan endre på og det er hvor den som har laget temaet har lagt til en link til seg selv.

Ved at mange bruker dette temaet ender produsenten opp med mange linker til eget nettsted. I mange tilfeller kan du nesten ikke finne linken, men Google sine roboter finner den og det gjør godt for rankingen til produsenten. For de fleste spiller ikke dette noen stor rolle, men mange velger å betale for tema for å slippe dette.

Her er mine favoritter av gratis temaer

Gabfire Themes

Themes Rock Kitty

-FreeWpThemes.net

Free Themes

Dette var en liten oversikt, og blir det altfor mye kan en fort gå seg bort (eller kaste bort for mye tid) i alle temaene. Jo flere muligheter til å velge desto vanskeligere blir det også.

For å bruke disse må valgt tema først lastes ned til pc’n og deretter kan du laste det opp på ved å klikke deg inn på themes i WordPressdashbordet. Deretter er det bare å aktivere det nye temaet. Jeg har prøvd meg frem med dette mange ganger og aldri mistet noe informasjon. Noe har ikke blitt vist i den nye, men ved å gå tilbake er alt på plass igjen.

Betale for tema

Er du ute etter å tjene penger på din blogg og vil investere i din egen geskjeft vil jeg anbefale deg å vurdere å betale for ditt tema. Du står da helt fritt til å forandre på absolutt alt etter eget ønske.

Velger du å betale for ditt tema vil jeg anbefale Gabfire Themes

Nettgründer
Blogger om å tjene penger på nett, sosiale media, WordPress, driver også noen andre nettsider i forskjellige nisjer som feks reise.
Nettgründer

@BjornKjelstadli

Webmaster som drifter forskjellige nettsider. Reise, blogging, seo, web og affiliate er stikkord i så måte 🙂 https://t.co/XboF7BotsO Web, travel, seo
Å jobbe på turistvisum kan få konsekvenser... https://t.co/HjVhibAq67 - 3 timer ago
Nettgründer

Advertisement

 • Hanne

  Takk for den.

  Her er det jo så mange at det blir vanskelig å velge nå 🙂

  • Bra det Hanne, så har du noe å bruke tiden til.

   Skulle kunne være noe for etthvert behov der.

   Lykke til.

 • Mange temaer å ta av, dette likte jeg. Et sted i dypet der er det forhåpentligvis et som er perfekt!

 • Så bra Jenni.

  Takk for ideen til artikkelen og lykke til med letingen.

  Alltid hyggelig å kunne være til hjelp.

 • Pingback: www.klikkbart.no()

 • B.J

  Jeg har laget et gratis WordPress theme. Det kan lastes ned/installeres fra WordPress.org. Themet heter webmagzine. Jeg bruker det også på min egen blogg om noen vil se en demo..

 • gnb

  Du trenger faktisk ikke laste ned themet til din pc. Bare logg inn på kontroll panelet og velg utseende/apperance og velg install theme,søk etter themet i wp online directory og klikk install. Det er kjppere en å laste theme ned på pc først..

 • Så lenge themet ligger WordPress katalogen er det helt korrekt gnb. Men det finnes mange utviklere som ikke har sine theme liggende i katalogen og da må de lastes ned før de kan lastes opp i din WordPress installasjon 🙂

 • gnb

  Det er ikke lurt å installere et theme som ikke er i wordpress katalogen. WordPress gjør en streng kvalitets kontroll, og uten denne risikerer man å få skjulte spam lenker og andre problemer. Untaket er premium themes som selges av serøse utviklere…

 • Det er 1400 temaer på wordpress.org, men bare tre er på norsk. Jeg har laget noen wordpress temaer på norsk som kan lastes ned gratis. Garantert fri for spam.