Jobb hjemmefra på Nett

Å jobbe hjemmefra på internett

Mange av dere har kanskje vært inne på tanken med å jobbe hjemmefra på internett, og det er absolutt noe jeg vil anbefale til den som har det ønsket. Det gir en enorm frihet, men det krever mye og smart jobb i starten.

Problemet i oppstarten med å jobbe hjemmefra er gjerne at man ikke vet hvor eller hvordan man skal begynne. Alle de store nettguruene gir stort sett ubrukelige råd om hvordan man skal gjøre det, og da kommer man inn i den onde sirkelen med altfor mye informasjon og ingen effektiv jobbing.

Jeg har selv vært der, så jeg vet akkurat hvordan den situasjonen føles. Det hender faktisk fortsatt at jeg tar meg selv i å lese og studere for mye. Det som skjer når jeg begynner med dette er at jeg faller vekk fra de metodene jeg vet virker og inn på det gamle sporet der den ene siden leder til den andre.

Problemet med disse sidene er at de alle prøver å selge et bli rik over natten opplegg (har testet flere varianter av dem uten hell) som ikke holder hva de lover.

Hva er mest effektivt i starten?

Det er utrolig mange som anbefaler blogg for å tjene penger på nett, og det er en helt grei og enkel måte å gjøre det på. Det man skal huske på er at man er enormt avhengig av en stor mengde lesere for å tjene godt på en blogg. Det finnes noen, men ikke mange, som tjener til livets opphold ved å blogge på Norsk. En blogg er et bra tilleggsprodukt for den som jobber hjemmefra på internett.

Hva er da det mest effektive i oppstarten? Styr unna alle de såkalte guruene som lover deg både det ene og det andre over natten. Start med markedsføring av en enkel side og bygg deg en mailliste. Dette er uten tvil den mest effektive metoden, og den kan også gi deg en fast inntekt hver måned. Har du laget en liste, så har du en kundemasse. Så enkelt er det.

Det man trenger for å komme igang er en enkelt side som henvender seg til kundemassen innenfor ditt segment hvor du gir bort noe som folk trenger, du trenger en takkeside og du trenger en nedlastingsside. Disse 3 sidene sammen med en automatisert mailtjeneste er alt du trenger for å komme igang med å tjene penger på nett.

Trenger du lån?

Jeg har selv startet på denne måten, og vet at det virker. Det krever en del jobb, men man kan fint komme igang med å tjene penger i løpet av 4-5 uker. En real månedslønn blir det ikke i starten, så det er ingen grunn til å si opp jobben med en gang. Er du hjemmeværende og ønsker å komme igang på nett er dette en perfekt måte å begynne på.

Jeg skal komme mer tilbake til dette kommende poster 😉

Nettgründer
Blogger om å tjene penger på nett, sosiale media, WordPress, driver også noen andre nettsider i forskjellige nisjer som feks reise.
Nettgründer

@BjornKjelstadli

Webmaster som drifter forskjellige nettsider. Reise, blogging, seo, web og affiliate er stikkord i så måte 🙂 https://t.co/XboF7BotsO Web, travel, seo
Nettgründer

Advertisement

 • Pingback: www.klikkbart.no()

 • Morten

  Hei

  Jeg ser etter måter å kunne spe på inntekten litt via internett.
  For noen år siden laget jeg ett litt omfattende statistikk program i Exel, dette brukte min daværende arbeidsgiver oppimot kunder for rapportering av jobben vi utførte.

  Jeg fikk en bekjent som er dataprogrammerer til å se på programmet mitt, han syntes dette var/er ett bra program og godt laget og skulle hatt 100 000 for å lage ett tilsvarende program.

  det jeg lurer på da er om jeg kan forsøke å legge dette ut på nettet for nedlasting, der det koster noen kroner å laste det ned.
  Tror du det er marked for noe slikt ?
  og hva tror du en slik evt pris kunne vært ?

  Takknemlig for svar

  Mvh Morten

  • Ligger nok utenfor mitt kompetanseområde dette, hvem er kundegruppen for dette?

  • Morten

   legger jeg med det andre programmet ( lønn og timeliste ) så kan det være rettet mot små bedrifter og enkeltmannsforetak som ønsker 2 billige program i oppstartsfasen.
   Og der de kan holde god oversikt, statistikkprog. kan brukes til mye forskjellig , med bla grafer.