Registrer deg for Digipost

Digipost er den smarte måten å motta post på en trygg og sikker måte.

Her kan du få post digitalt i stedet for å fylle opp postkassen din med papir, motta kvitteringer fra kjøp i butikker og andre steder og laste opp viktige dokumenter som du vil ta vare på.

Digipost kan du motta alle slags dokumenter fra feks forsikring, helseinformasjon, brev fra kommunen osv. I tillegg kan du også som nevnt laste opp private dokumenter som du vil sikkerhetslagre, foreløpig kapasitet på det er 1 gigabyte og det holder lenge for privatpersoner. Dokumentene blir kryptert og lagret meget sikkert på Digipost som drives av Posten Norge forøvrig.

Hvordan registrere seg på Digipost?

Du kan enten bruke BankID som du bruker i forbindelse med din nettbank eller du kan bruke Buypass som er et smartkort som blant annet Altinn og Norsk Tipping benytter. Så har du en av disse tar registreringen veldig kort tid. Når dette er gjort logger du inn med ditt fødselsnummer og et eget passord som du har laget selv. Skulle du senere ha glemt passordet ditt så må du bruke smartkortet eller BankID for å lage et nytt.

Personlig synes jeg Digipost er en meget god tjeneste og passer meg veldig bra da jeg jobber turnus offshore og i tillegg reiser mye utenlands. Dette gjør att jeg nå i større grad kan få sjekket posten min elektronisk, foreløpig er det ikke så veldig mange offentlige instanser, forsikringsselskaper, butikker osv som bruker Digipost men dette vil nok ta seg opp etterhvert. Du kan få varsling om ny post på SMS eller på e-post dette velger du selv i innstillinger. Selv registrerte jeg meg på denne tjenesten i april 2011, så jeg har brukt den en god stund.

>>>Registrer deg på Digipost her!<<<

Nettgründer
Blogger om å tjene penger på nett, sosiale media, WordPress, driver også noen andre nettsider i forskjellige nisjer som feks reise.
Nettgründer

@BjornKjelstadli

Webmaster som drifter forskjellige nettsider. Reise, blogging, seo, web og affiliate er stikkord i så måte 🙂 https://t.co/XboF7BotsO Web, travel, seo
Nettgründer

Advertisement