Selge gull for økt egenkapital

Rundt omkring i de norske hjem finner man på loft, i kjellere og gjemt i esker på boder massevis av arvegull gjemt bort. For mange har dette gullet lav eller ingen emosjonell verdi, da det kanskje er arvet fra en fjern slektning man aldri har møtt eller hørt noe om. Arvegodset er ikke verdt annet enn sin egen vekt i gull, men det kan jo fort bli litt verdier.

En oppfordring til grundere som da har behov for økt egenkapital i selskapet sitt kan da være å gå på skattejakt etter gull. Kanskje har du eller dine foreldre noe bortgjemt gull som du kan selge hos gullbrev

For alt du vet kan du sitte på store verdier i gull. Om det ikke har noe betydning for deg hvem du har arvet det av og kanskje det uansett ikke passer til deg, så hvorfor ikke selge det? Sjansen er ikke så stor for at dine barn igjen kommer til å ha så stor nytte av det heller. Historien tilsier at gullet vil være verdt mer når dine barn arver det, men igjen så vil de også levere i et dyrere samfunn. Om du lykkes i din grunderbedrift vil dine barn høyst sannsynlig ha bedre nytte av det.

Gjelder dette tipset bare gull?

Selvfølgelig ikke. Har du et loft eller en kjeller med gammel arvegods kan det raskt være andre verdier der. Selg tingene du ikke selv kommer til å bruke. Vær streng og ærlig med deg selv – kommer du noensinne til å bruke det?
Har du mange gamle objekter, som møbler, underholdningsobjekter eller malerier kan det vært lurt å invitere en antikkforhandler på besøk. Det du ikke får napp på der kan du kanskje ta med på et loppemarked?

Innlegget er sponset av Crenia.

 

Nettgründer
Blogger om å tjene penger på nett, sosiale media, WordPress, driver også noen andre nettsider i forskjellige nisjer som feks reise.
Nettgründer

@BjornKjelstadli

Webmaster som drifter forskjellige nettsider. Reise, blogging, seo, web og affiliate er stikkord i så måte 🙂 https://t.co/XboF7BotsO Web, travel, seo
Ikke gjør dette i Thailand https://t.co/3VNeaXjpri https://t.co/0nWPLJKbEU - 1 dag ago
Nettgründer

Advertisement