Tips: Sjekk hvor mange ganger ditt innlegg har blitt delt på sosiale media

Du har kanskje lurt på dette noen ganger, hvor mange ganger ble blogginnlegget ditt delt på Facebook, Twitter eller lignende?

Mange nettsider har deleknapper for sosiale media, noen av de viser ikke hvor mange som har delt innlegget ditt. Mens andre deleknapper gjør det…Her på bloggen og noen andre nettsider jeg har, bruker jeg en som heter Sharebar og den kan lastes ned fra WordPress.org

Sharebar viser hvor mange delinger innlegget/artikkelen har fått på de viktigste sosiale media, det er en fin ting for da ser du ganske kjapt hvor populært dette innlegget har vært. Sharebar er en ganske populær plugin og mange kjente bloggere bruker den.

Men det finnes et verktøy som lar deg sjekke delinger uavhengig av deleknapper eller andre plugins. På nettsiden LinkTally.com kan du legge inn hvilken som helst link og få sjekke den umiddelbart. Du trenger ikke legge inn din e-post adresse, url er nok.

Kom over denne nettsiden for noen dager siden og synes den var verdt en oppmerksomhet 🙂

Nå håper jeg du som leser dette blogginnlegget deler denne posten på alle dine sosiale media og så kan du jo selv sammenligne statistikk på Sharebar som svever til venstre for dette innlegget kontra LinkTally.com og se om de stemmer overens.

 

Nettgründer
Blogger om å tjene penger på nett, sosiale media, WordPress, driver også noen andre nettsider i forskjellige nisjer som feks reise.
Nettgründer

@BjornKjelstadli

Webmaster som drifter forskjellige nettsider. Reise, blogging, seo, web og affiliate er stikkord i så måte 🙂 https://t.co/XboF7BotsO Web, travel, seo
Nettgründer

Advertisement

  • Veldig greit tips det der som herved er delt i hytt og pine 🙂

  • Ja dette er god info, kjekkt å følge litt med på 🙂

  • Og når det gjelder Sharebar plugin som jeg skriver om i innlegget så har jeg fjernet den. Fordi den ikke ble oppdatert på over ett år og det liker jeg ikke, så da ble det over og ut med den 😉