iZettle ga småbedrifter en unik mulighet

iZettleFor å vise at iZettle står på småbedriftenes side og ønsker å hjelpe til mens de kjemper for å bli store, gjorde iZettle noe et selskap aldri før har gjort – de inviterte seks av Storbritannias minste bedrifter til å åpne deres helt egne butikk midt i Storbritannias største shoppinggate. I tolv timer hver.

I en verden der kjente merkevarekjeder dominerer mer og mer, blir det hele tiden vanskeligere for en liten bedrift å oppnå store ting. Mens store merkevarehus dominerer shoppingdistriktene kjemper småbedrifter og entreprenører for å klare seg. iZettle ønsker å minne disse på at selv de store globale merkevarene, som nå har butikker på Oxford Street i London, også en gang var små.

En av de som fikk prøve seg som butikkeier på Oxford Street var Gabrielle Schoenenberger som er grunnleggeren av Braw Scotland. Hun lanserte selskapet sitt i Mars 2014, og hun selger premium interiør produkter fra sitt studio i Edinburgh. Etter at hun deltok på iZettle´s ”The 12 Hour store” har selskapet hennes fått en kraftig boost og hun setter stadig nye salgsrekorder.

– Det var en helt utrolig opplevelse. Å se en butikk som kun solgte Braw Scotland produkter var som å få en drøm i oppfyllelse, fortelle Grabrielle.

Du kan se hvordan det gikk med henne og de 5 andre gründerne som fikk prøve seg som butikkeier på Oxford Street i videoen her:

//Annonse

Advertisement