Black Friday tilbud i Norge

Foto:Wikimedia Commons

Hva er Black Friday?

Jo det er dagen etter Thanksgiving feiringen i USA og starten på den store julehandelen. Mange butikker åpner tidlig og har kjempetilbud denne fredagen. Faktisk har dette også begynt å spre seg til Norge og flere nettbutikker kjører Black Friday tilbud.

Nettbutikkenkjører timestilbud i dag som det kan være verdt å se nærmere på! Også Apple Store Norge kjører tilbud i dag. Kjører også et lite tilbud her på Nettgründer.com også, få 17$ rabatt på den omtalte plugin Keyword Winner. Tilbudet varer i dag men kan bli utvidet en kort stund til men likevel gjelder det å handle raskt!

Trenger du nytt webhotell eller flere kontoer? Ja da kjører velkjente Hostgator utrolige gode tilbud på opp til 80% på sine webhotell tjenester. Så har du vurdert å ha bloggen din på eget domenet og eget webhotell er det bare å slå til i dag, for billigere enn dette er det ikke råd å få det! >>>Les mer om tilbudet her<<<

Vet du om andre gode Black Friday tilbud? Legg gjerne igjen en kommentar 😉

Nettgründer
Blogger om å tjene penger på nett, sosiale media, WordPress, driver også noen andre nettsider i forskjellige nisjer som feks reise.
Nettgründer

@BjornKjelstadli

Webmaster som drifter forskjellige nettsider. Reise, blogging, seo, web og affiliate er stikkord i så måte 🙂 https://t.co/XboF7BotsO Web, travel, seo
Nettgründer

Advertisement