Anbefalt plugin: Keyword Winner

Kan denne plugin forbedre din SEO? (Søkemotor optimalisering)

Det tror jeg så absolutt, den vil gjøre det mye enklere for deg å finne gunstige stikkord som igjen vil kunne gjøre dine artikler høyt ranket i Google.

Keyword Winner er utviklet av en bekjent av meg i Australia som heter Daniel Lew, han er en Internettmarkedsfører og har jobbet med diverse SEO selskaper de siste 5 årene.

Plugin er integrert i editoren når du skal skrive en ny artikkel, noe som gjør det svært enkelt å finne relevante stikkord uten å måtte bruke eksterne kilder. Her er en video som viser den i bruk og som også dokumenterer effekten av den.

Kort fortalt vil dette verktøyet hjelpe deg å finne stikkord som det er liten konkurranse på, eller stikkord som det er høy konkurranse på. Avhengig om din nettside er ny eller gammel i Google sine målinger for autoritet. Så om din nettside/blogg er ny eller mangler gode tilbakelinker bør du satse på å bruke stikkord som det er liten konkurranse på. Og har din nettside eksistert en stund bør du satse på stikkord som det er middels konkurranse på.

For att det ikke skal være noen tvil er det stikkord i overskriften vi her snakker om. Og denne plugin passer best for bloggere som ønsker å tjene penger online enten man har produkter man selger eller er affiliatemarkedsfører. Skriver du om vær og vind eller dagens antrekk kan du trygt bla deg videre 🙂

>>>Kjøp Keyword Winner her!<<<

Pris på plugin er nå 47$ for en enkelt side og 87$ for å bruke den på flere sider, men dette tilbudet varer bare i 2 dager til før prisen går opp til henholdsvis 77$ og 97$. Så med andre ord er det mye å spare ved å kjøpe den nå!

For ordens skyld, jeg har selvfølgelig prøvd denne plugin selv og synes den er meget bra. Tror faktisk jeg kjøper en lisens til før prisen stiger 🙂 Bruk linken over her eller banneret under, dette er en god investering for enhver som bruker WordPress som publiseringsplattform.

Her har verdens mest kjente blogger John Chow laget en video som viser deg hvordan denne plugin skal brukes.  How To Video – Using Keyword Winner

Andre topp bloggere som også bruker denne plugin er, Zac Johnson, Tyler Cruz, Gavriel Shaw og Alex Whalley for å nevne noen få.

13.12.2010

Det har nå kommet en oppgradering til denne plugin les mer om det på Danlew.com og oppgraderingen vil etter min mening styrke Keyword Winner betraktelig.

25.06.14

Driften av denne plugin er lagt ned, så den anbefales dermed ikke kjøpt lenger.

Advertisement