Ikke tenk inntekt når du starter din nettbusiness

Ikke tenk inntekt i starten

Først vil jeg presentere et lite hyggelig tall for dere. Det tallet forteller hvor mange som starter sin egen nettbusiness og gir opp enten uten inntekt eller med en meget begrenset en. Antallet som gir opp er så høyt som 96%. Dette tallet er etter min mening ekstremt høyt, men jeg kan helt klart forstå det. Jeg skal i denne posten forklare i enkle trekk hvorfor dette skjer.

Lykkejegere

Det er nok desverre en god del som starter på nettet fordi det er meget enkelt og det er en meget lav investering for å begynne. De som sitter med denne oppfatningen på forhånd mislykkes nesten alltid. Det er ikke så enkelt å starte på nett som mange beskriver det. En annen ting er at de som påstår det er så enkelt er jo de samme som tilbyr et produkt for å gjøre det enda enklere. Dette er den klassiske fellen med en overflod av ubrukelig informasjon som man bruker mesteparten av tiden sin på å ta til seg. Da blir det ikke tid til å jobbe med egen business og resultatet gir seg selv. Til alle lykkejegerne vil jeg si at dere bør heller tippe lotto. Tipping er ikke noe man baserer sine inntekter på, og det er heller ikke alle bli rik over natten systemene.

Det er billig å starte

For mange er dette unnskyldningen når de gir opp. Jeg tapte ikke mye da. Jeg kan se poenget, men i noen tilfeller skulle jeg ønske det kostet mer å starte business på nett. For å forklare det enkelt, hadde investeringen vært større hadde ingen kunne kastet bort tiden på tull, men gjort alt de kunne for å forbedre resultatene sine. Hadde investeringen vært en sum de ikke kunne tape ville alt sett annerledes ut. På en annen side er jeg glad det ikke er store investeringer for å starte på nett da dette gir mange fler muligheten hvis de bare har den rette innstillingen.

For å tjene penger på nett, om det er på blogg, nettside eller andre løsninger er det en ting som teller. Holde fokus på hva man selv driver med og utvikle sin egen forretning.

En forretning på internett er som en hver annen forretning og må behandles deretter for å oppnå ønskede resultater. Bygg forretningen og inntektene vil komme som et resultat av en god jobb.

Nettgründer
Blogger om å tjene penger på nett, sosiale media, WordPress, driver også noen andre nettsider i forskjellige nisjer som feks reise.
Nettgründer

@BjornKjelstadli

Webmaster som drifter forskjellige nettsider. Reise, blogging, seo, web og affiliate er stikkord i så måte 🙂 https://t.co/XboF7BotsO Web, travel, seo
Husk forsikring! https://t.co/3EFLp0Vnbg - 5 dager ago
Nettgründer

Advertisement

 • Tomas Andersson

  Ich liebe diese Seite!

 • Siste setningen i posten oppsummerer i grunn det som de fleste ikke klarer å vente på, og derfor oppnår de heller ikke det de kunne ha oppnådd.

 • «Holde fokus på hva man selv driver med og utvikle sin egen forretning.»
  Akkurat det jeg gjør 🙂

  Kamelryttersken postet sist: Frivillig? http://karavanseraiet.no/?p=1596

 • Flott artikkel,

  å grunde på cyberspace og grunde i det virkelig liv har svært mange likhetstrekk. Fellesnevneren er utvilsomt hardt arbeid over tid.

  Et annet poeng jeg vil trekke frem er betydningen av å ha et solid nettverk. Det gjør at det er mye letter å komme igang.

 • Pingback: Blogging, rangering og effekter | Karavanseraiet()

 • Anonym

  Gratulerer med å ha en av de mest sofistikerte blogger jeg kom over i noen tid! Dens bare utrolig hvor mye du kan ta unna noe bare på grunn av hvordan visuelt vakkert det er . Youve sette sammen en god blogg plass fantastisk grafikk , videoer , layout . Dette er definitivt en må-se blogg!

  • Hehe, dette er selvfølgelig en spam kommentar men den var så bra jeg lot den slippe igjennom 😉

 • Tjener du mye på denn nettsiden i måneden? 🙂

 • Det har jeg ikke noen oversikt på nå da inntektene kommer fra forskjellige kilder. Alt i fra Adsense, bannerannonser, affiliatelinker og andre linksalg.

  Jeg kommer til å ta en oppsummering ved årets slutt, men det er allikevel ingen store summer hver måned. Driver noen andre nettsider også og det er summen av alt som teller for meg 😉 Ligger bedre an nå enn samme tidspunkt i fjor ihvertfall…