Keyword Winner 2.0 kommer snart!

Dette er en killer plugin

Fikk akkurat en e-post fra min venn Dan Lew der han kom med gode nyheter som jeg ønsker å dele med dere. Dan er en velkjent markedsfører og Internett gründer, nå har han akkurat lagt siste finpuss på et produkt som mange folk kan tjene gode penger på.

Produktet jeg snakker om er Keyword Winner, en WordPress plugin som gjør din WP editor om til et stikkord søk og statistikk oversikt verktøy. Den første Keyword Winner versjonen kom ut for 3 måneder siden og har hatt flere oppdateringer siden det.

Han fortalte meg videre att plugin er nå kraftig overhalt og har flere nye funksjoner som bokstavelig talt kan sende din side på første plass i Google i løpet av noen få timer. Jeg vet dette kan høres litt ekstremt ut og att det kan høres skrytende ut og ikke helt realistisk ut…men det er faktisk ikke det, dette er faktisk sant!

>>>KEYWORD WINNER 2.0<<<

Keyword Winner 2.0 blir lansert den 1 mars så jeg vil herved gjøre deg oppmerksom på dette. For bruker du WordPress er dette en «må ha» plugin eller innstikk som det kalles på norsk. Om du kjøper denne plugin før 1 mars er du garantert livstid oppdatering uten att det koster noe!

Etter den 1 mars, pga den store utviklingen av plugin vil fremtidige oppgraderinger koste penger. Så dette er din sjanse til å skaffe deg denne nyvinningen og få fremtidige oppgraderinger uten å betale noe for det.

Det blir faktisk ikke bedre enn dette da dette er en plugin som absolutt er verdt pengene. Jeg bruker den selv på mange av mine nettsider og er veldig fornøyd. Så dropp alt du har i hendene nå og sjekk ut nettsiden til Keyword Winner. Gjør det….og du vil takke meg for det senere 🙂

>>>Les mer om Keyword Winner her<<<

Nettgründer
Blogger om å tjene penger på nett, sosiale media, WordPress, driver også noen andre nettsider i forskjellige nisjer som feks reise.
Nettgründer

@BjornKjelstadli

Webmaster som drifter forskjellige nettsider. Reise, blogging, seo, web og affiliate er stikkord i så måte 🙂 https://t.co/XboF7BotsO Web, travel, seo
Ikke gjør dette i Thailand https://t.co/3VNeaXjpri https://t.co/0nWPLJKbEU - 1 dag ago
Nettgründer

Advertisement