Keyword Winner 2.0 kommer snart!

Dette er en killer plugin

Fikk akkurat en e-post fra min venn Dan Lew der han kom med gode nyheter som jeg ønsker å dele med dere. Dan er en velkjent markedsfører og Internett gründer, nå har han akkurat lagt siste finpuss på et produkt som mange folk kan tjene gode penger på.

Produktet jeg snakker om er Keyword Winner, en WordPress plugin som gjør din WP editor om til et stikkord søk og statistikk oversikt verktøy. Den første Keyword Winner versjonen kom ut for 3 måneder siden og har hatt flere oppdateringer siden det.

Han fortalte meg videre att plugin er nå kraftig overhalt og har flere nye funksjoner som bokstavelig talt kan sende din side på første plass i Google i løpet av noen få timer. Jeg vet dette kan høres litt ekstremt ut og att det kan høres skrytende ut og ikke helt realistisk ut…men det er faktisk ikke det, dette er faktisk sant!

>>>KEYWORD WINNER 2.0<<<

Keyword Winner 2.0 blir lansert den 1 mars så jeg vil herved gjøre deg oppmerksom på dette. For bruker du WordPress er dette en «må ha» plugin eller innstikk som det kalles på norsk. Om du kjøper denne plugin før 1 mars er du garantert livstid oppdatering uten att det koster noe!

Etter den 1 mars, pga den store utviklingen av plugin vil fremtidige oppgraderinger koste penger. Så dette er din sjanse til å skaffe deg denne nyvinningen og få fremtidige oppgraderinger uten å betale noe for det.

Det blir faktisk ikke bedre enn dette da dette er en plugin som absolutt er verdt pengene. Jeg bruker den selv på mange av mine nettsider og er veldig fornøyd. Så dropp alt du har i hendene nå og sjekk ut nettsiden til Keyword Winner. Gjør det….og du vil takke meg for det senere 🙂

>>>Les mer om Keyword Winner her<<<

Nettgründer
Blogger om å tjene penger på nett, sosiale media, WordPress, driver også noen andre nettsider i forskjellige nisjer som feks reise.
Nettgründer

@BjornKjelstadli

Webmaster som drifter forskjellige nettsider. Reise, blogging, seo, web og affiliate er stikkord i så måte 🙂 https://t.co/XboF7BotsO Web, travel, seo
Å jobbe på turistvisum kan få konsekvenser... https://t.co/HjVhibAq67 - 3 timer ago
Nettgründer

Advertisement

 • Picxx

  Hvordan er det med slike «SEO verktøy» på norske sider?
  Har forsøkt en del med tiden, men felles for de fleste er at de ikke virker noe særlig godt på norske sider.
  I tillegg strever mange av dem med norske særboksatver som æ,ø , å også.

  Kanske du kunne skrive en review/anmeldelse av plugin’et etterhvert?

 • Godt spørsmål ang norske særbokstaver, fordi det spurte jeg nettopp Dan om før jeg kjøpte denne plugin. Og den har altså ingen problemer med det 🙂 Men som jeg skrev i denne posten http://nettgrunder.com/anbefalt-plugin-keyword-winner er dette en plugin som passer bedre for de som vil selge inn ett «produkt» til noen. Eller av andre grunner ønsker å rangere godt i Google med sine artikler. Og ikke til de som skriver om vær og vind eller dagens antrekk og sminke…

  En anmeldelse bør jeg nok tenke på etterhvert 😉

 • Kunne vært interessant med en anmeldelse ja
  Som Picxx er jeg litt skjepisk til et slikt innstikk, nettopp på grunn av språket. Vil jo tro at det er optimalisert for engelske forhold og ikke for oss som bruker et sånt knøttespråk

 • Nøyaktig hvordan virker dette da? Finner det long tail keywords som ikke er vanskelige å rangere på?

  • Anbefaler deg å se promo videoen til Dan Lew der du får en grundig innføring i hvordan denne plugin fungerer i praksis.

 • Morten

  Finnes den til andre plattformer enn WP?