Gode domener til salgs

Alle som driver litt med blogging eller utvikling av nettsider har før eller senere kjøpt eller solgt noen domener. Så er også tilfelle for meg men, hittil har det vært mest kjøp av domener.

Ikke det att jeg eier spesielt mange domener, men her er noen som jeg er villig til å selge. Oppgir ikke noe prisforlangende nå, men kom gjerne med et bud om du finner et du er interessert i og jeg vurderer fortløpende om salg er aktuelt.

* Motorsykkel.info – Et kjempebra og nøyaktig domene som kan brukes til alt om motorsykler, her er det bare fantasien som setter begrensninger. Noen eksempler: butikk/nettbutikk/verksted, informasjonside om motorsykler, motorsykkelklubb, diskusjonsforum, blogg osv… Gi bud!

*Bruktbiler.eu – Supert domene for import og salg av biler fra utlandet, spesielt da fra EU området. Evt. en kjøp og salgsside for biler eller noe annet relatert til bruktbiler. Her blir ikke lave bud akseptert!

* PartyBar.no – Klingende og lett domene som passer til mye innen bar/utelivsbransjen, gi bud!

Her følger noen domener relatert til Thailanddomenesalg

* Thailand-Dykking.no – Dette domenet har det tidligere vært en nettside på, så vidt jeg kjenner til er det ingen norske nettsider som har spesialisert seg på dykking i Thailand. Så her har du sjansen, gi bud!

* Thai-Norway.net – Flott domene for thai/norske relasjoner som kan brukes til mye. Nylig nedlagt nettside på dette domenet så her finnes det fremdeles innlenker. Gi bud!

*JomtienBeach.info – Populært reisemål for nordmenn i Thailand, domenet kan feks brukes til informasjon om Jomtien, hotellside, utleie av ferieboliger, blogg osv. NB! Dette domenet går snart ut så jeg kommer ikke til å fornye det….

Oppdatering 09.03.15 Disse tre thailandsdomenene er alle nå utgått og kan fritt registreres for den som vil.

For bud eller andre forespørsler ta kontakt her

 

 

Advertisement