Anbefalt plugin: Keyword Winner

Kan denne plugin forbedre din SEO? (Søkemotor optimalisering)

Det tror jeg så absolutt, den vil gjøre det mye enklere for deg å finne gunstige stikkord som igjen vil kunne gjøre dine artikler høyt ranket i Google.

Keyword Winner er utviklet av en bekjent av meg i Australia som heter Daniel Lew, han er en Internettmarkedsfører og har jobbet med diverse SEO selskaper de siste 5 årene.

Plugin er integrert i editoren når du skal skrive en ny artikkel, noe som gjør det svært enkelt å finne relevante stikkord uten å måtte bruke eksterne kilder. Her er en video som viser den i bruk og som også dokumenterer effekten av den.

Kort fortalt vil dette verktøyet hjelpe deg å finne stikkord som det er liten konkurranse på, eller stikkord som det er høy konkurranse på. Avhengig om din nettside er ny eller gammel i Google sine målinger for autoritet. Så om din nettside/blogg er ny eller mangler gode tilbakelinker bør du satse på å bruke stikkord som det er liten konkurranse på. Og har din nettside eksistert en stund bør du satse på stikkord som det er middels konkurranse på.

For att det ikke skal være noen tvil er det stikkord i overskriften vi her snakker om. Og denne plugin passer best for bloggere som ønsker å tjene penger online enten man har produkter man selger eller er affiliatemarkedsfører. Skriver du om vær og vind eller dagens antrekk kan du trygt bla deg videre 🙂

>>>Kjøp Keyword Winner her!<<<

Pris på plugin er nå 47$ for en enkelt side og 87$ for å bruke den på flere sider, men dette tilbudet varer bare i 2 dager til før prisen går opp til henholdsvis 77$ og 97$. Så med andre ord er det mye å spare ved å kjøpe den nå!

For ordens skyld, jeg har selvfølgelig prøvd denne plugin selv og synes den er meget bra. Tror faktisk jeg kjøper en lisens til før prisen stiger 🙂 Bruk linken over her eller banneret under, dette er en god investering for enhver som bruker WordPress som publiseringsplattform.

Her har verdens mest kjente blogger John Chow laget en video som viser deg hvordan denne plugin skal brukes.  How To Video – Using Keyword Winner

Andre topp bloggere som også bruker denne plugin er, Zac Johnson, Tyler Cruz, Gavriel Shaw og Alex Whalley for å nevne noen få.

13.12.2010

Det har nå kommet en oppgradering til denne plugin les mer om det på Danlew.com og oppgraderingen vil etter min mening styrke Keyword Winner betraktelig.

25.06.14

Driften av denne plugin er lagt ned, så den anbefales dermed ikke kjøpt lenger.

Nettgründer
Blogger om å tjene penger på nett, sosiale media, WordPress, driver også noen andre nettsider i forskjellige nisjer som feks reise.
Nettgründer

@BjornKjelstadli

Webmaster som drifter forskjellige nettsider. Reise, blogging, seo, web og affiliate er stikkord i så måte 🙂 https://t.co/XboF7BotsO Web, travel, seo
Nettgründer

Advertisement

 • Pingback: www.klikkbart.no()

 • Nå foregriper jeg begivenhetenes gang her, for jeg har tenkt å skrive en anmeldelse av Keyword Winner på bloggen om litt.

  Jeg er usikker på om du faktisk har testet plugin’en, som koster rundt 600,-? Vel, det har jeg, og for å si det forsiktig så er ikke dette et fantastisk verktøy. Det eneste den forsøker å hjelpe meg med er å lage overskrift til artiklene. Det klarer den ikke på noen måte.

  Som sagt kommer jeg til å skrive en grundig anmeldelse av plugin’en på bloggen etterhvert, men foreløpig gir jeg det en uke til i test før jeg skriver artikkelen.

  Plugin ble forøvrig kjøpt etter tips fra deg 🙂

 • Okay kanskje stikkord er en litt misvisende betegnelse på denne plugin. Men det er korrekt som du sier att den skal hjelpe deg med å lage overskrifter. Og i overskriften bruke gunstige stikkord som plugin finner og som hjelper deg med ranking i Google.

  Jeg har prøvd den ja men har ikke hatt tid til å teste den ut så mye foreløpig. Derfor setter jeg stor pris på din tilbakemelding! Det finnes noen tilbakemeldinger på plugin på YouTube har du sett litt på de?

 • Joda, jeg har sett video på youtube, uten at jeg lot meg imponere nevneverdig av det 🙂 Jeg har nå testet keyword winner litt lenger, og har avinstallert den. Dette produktet er rett og slett ikke verdt ei krone 🙂

  • Det er din mening, men for mange andre er dette produktet verdt hver eneste dollar 😉

 • Daniel Lew har satt opp en liste av 26 eksperter og deres meninger om Keyword Winner plugin.
  Les mer om det her: http://www.danlew.com/what-experts-are-saying-about-keyword-winner/

 • Det er et juletilbud på Keyword Winner nå!
  Tilbudet gjelder ut året og du kan kjøpe denne plugin til henholdsvis 60$ og 80$.Så har du planer om å investere litt i bloggen din gjør det nå 🙂

 • Pingback: Invester i bloggen din og tjen penger | Nettgründer.com()

 • Pingback: Keyword Winner 3.2.0 med nye funksjoner | Nettgründer.com()

 • Pingback: Black Friday tilbud i Norge | Nettgründer.com()