Jetpack er en meget allsidig plugin

Min neste plugin anbefaling er Jetpack by WordPress.com som er en plugin med mange muligheter.

Jeg bruker denne plugin på nesten alle mine WordPress sider og  i denne bloggposten skal jeg fortelle litt om hvorfor jeg faktisk gjør det. Hovedgrunnen er att den er så allsidig, du får ikke bare en eller to funksjoner men du får faktisk mange. De fleste plugins blir laget for å løse kanskje bare en oppgave og da blir det gjerne til att man bruker en del forskjellige plugins på sine WordPress nettsider/blogger.

En plugin med mange muligheter

Hvilke funksjoner har Jetpack?

* Statistikkverktøy som viser en lettfattelig og grei oversikt over de siste dager, uker og måneder. Fordelen her er att verktøyet blir koblet opp mot WordPress .com og legger ikke noe belastning på din server/webhotell. Så for å bruke denne må du også ha en konto på WordPress.com men det er fort gjort å registrere seg der. Tidligere har jeg brukt en del forskjellige statistikk plugins men dette er etter min mening den beste for et kjapt overblikk i WP kontrollpanelet ditt. Også hovedgrunnen til att jeg begynte å bruke Jetpack by WordPress.com

* Den neste er Jetpack kommentarer som lar deg logge inn med Facebook, Twitter eller evt om du har en WordPress.com konto. I tillegg kan du selvfølgelig også kommentere «anonymt» eller med å legge igjen link til nettsiden din.

* Så er det deling på sosiale media funksjonen, den kan du konfigurere slik som du selv ønsker det med drag and drop av de fleste kjente sosiale media.

* Neste funksjon er att du kan la leserne velge å abonnere på dine innlegg eller kommentarer via e-post.

* Jetpack har også et kontaktskjema som er veldig lett og sette opp der du måtte ønske å ha det.

* Du kan også velge å sette inn mobiltilpasset tema, dette er en av de nyeste funksjonene på denne plugin.

* Jetpack distribuerer også ditt innhold ut til 3 parts tjenester som div søkemotorer så dine ytringer når ut til flere.

Dette var 6 av tjenestene jeg nevner i denne omgang og de som jeg personlig synes er mest nyttige, i tillegg finnes det faktisk 10 andre funksjoner. Og det er godt mulig du vil ta noen av dem i bruk også 😉 Det gode med denne plugin er att den er laget av WordPress selv og blir stadig oppgradert og utvidet med nye muligheter!

>>>Les mer om Jetpack by WordPress.com her<<< 

Advertisement