Å bygge en mailliste

Som du leste i mine forrige innlegg så har vi nå kommet til det å samle inn mailadresser for fremtiden.

Vil du ikke samle inn mailadresser kan du selge varer direkte på sidene du lager. Dette kan du enkelt gjøre ved å opprette en gratis PayPal konto. Da tilbyr du også en helt sikker betalingsmetode til dine kunder. Hvis du vil ta en kikk på en slik side kan du klikke her. Denne siden er også laget ved hjelp av Webstarts på lik linje med siden der jeg gir bort bøker.

Dette er like enkelt å sette opp og som sagt er det helt gratis å registrere en konto hos PayPal for å få tilgang til betalingsknappene.

Skal du bruke sidene dine til å samle mailadresser så må du ha et verktøy som hjelper deg med dette. Jeg har som sagt før prøvd en gratistjeneste for dette uten hell, så jeg anbefaler på det sterkeste å velge en betaltjeneste da dette betaler seg fort.

Mitt valg for automatiske mailtjenester er Aweber, og det er en tjeneste jeg kan gå god for.

Når du så har satt opp din side, med enten salg eller innsamling av mailadresser er tiden kommet for å markedføre siden din. Har du registrert ditt eget domene så sitter du nå med gavekort på $200 som du har til å annonsere. Bruk disse kupongene fornuftig og du har plutselig begynt å tjene penger. Det kommer mer om annonseringen i neste post.

Akkurat nå har jeg et meget spennende nytt prosjekt på gang og resultatene av dette kommer her på bloggen så snart de foreligger. Jeg vil da også gi dere den eksakte fremgangsmåten jeg har brukt, men jeg venter til resultatene foreligger før jeg publiserer dette.

Advertisement