En god Investering

Mangler du trafikk til ditt nettsted?

Mange sliter med å skaffe trafikk til sitt nettsted eller sin blogg. Denne posten skal ikke ta for seg blogg, men nettsted i form av en statisk nettside.

I min forrige post nevnte jeg oppskriften jeg har brukt for å tjene penger på internett, og jeg nevnte også på hvilke verktøy jeg bruker for å oppnå dette. En av sidene jeg bruker for å samle inn mailadresser til min mailliste kan du ta en kikk på ved å trykke her.

Den siden der er laget med en enkelt sidebygger hos webhotellet. En slik side er så enkel å lage at alle kan gjøre det, og som omtalt i forrige post kan du teste dette selv helt gratis hos Webstarts. Dette er et av mine viktigste verktøy til inntekt på nett, og nå skal jeg forklare hvorfor.

Etter å ha testet ut sidebyggeren hos Webstarts valgte jeg dem som mitt webhotell for denne typen sider. En av grunnene til at jeg valgte som jeg gjorde var også at det følger med mye gratis annonsering med dette webhotellet. Det følger blant annet med $100 hos Google Adwords. Det skal sies at jeg er ikke overbegeistret for Google, men jeg benytter dem når jeg får det som bonus.

Det jeg gjorde etter å ha laget den nevnte siden var enkelt og greit at jeg laget en annonse for Google Adwords. Der satte jeg et budsjett på $25 i tre dager, og satte mitt bud per klikk til maks $0,20. Siden noen av budene gikk inn under maksgrensen førte dette til at jeg fikk 442 nye besøkende på min side på disse tre dagene. Det som da skjedde var at 53% av de besøkende la igjen sin mailadresse for å motta gratis bøker. Dette førte til at min mailliste økte med 235 nye personer på disse dagene.

Det flotte med dette er at jeg vet disse er interesserte i emnet som jeg jobber med, og da vet jeg også hva jeg kan tilby dem videre av produkter i mine nyhetsmailer. Erfaringsmessig er en abonnent på en mailliste verdt ca $1 pr. måned for eieren av listen. Dette vil si at jeg ved hjelp av $75 gavekort hos Google har skaffet meg et månedsinntekt på over $200 ved riktig håndtering.

Mitt webhotell kostet meg $69,95 for første år (med gavekortet), men maillisten vil jo uansett ikke forsvinne etter et år. Dette regnestykket gir da en total utgift på $69,95, og generer en inntekt i overkant av $200 pr måned. Hva om dette blir gjort mange ganger? Kunne du tenkt deg å gjøre denne investeringen?

Dette er som sagt utrolig enkelt og alle kan gjøre det. Har du for eksempel et produkt du vil selge istedenfor å samle mailadresser er dette også en flott måte å gjøre det på. Det er som sagt utrolig enkelt, så ta en kikk på Webstarts og prøv selv helt gratis.

Hvorfor deler jeg denne informasjonen her?

Dette er det en enkelt grunn til. Jeg vil gjerne ha flere nordmenn i gang på nettet. Det er et enormt marked der ute, og muligheten for at vi noengang konkurrerer er helt minimal. De som mottar mine mailer her på denne bloggen vil merke at det ikke kommer mange mailer der, og at de ikke sendes for å selge. Dette gjør jeg simpelthen bare for å dele mine erfaringer med andre som ønsker å tjene penger på internett.

Låne penger

Advertisement