Hvorfor mange ikke tjener penger på Nett

Hva er årsaken til at så mange ikke tjener penger på nett?

De fleste som starter sitt eget nettsted for å tjene penger går til verket med friskt mot og en meget positiv innstilling. Det de ikke tenker på er å sette seg mål og legge en strategi for å jobbe mot dem. Mange bare starter og forventer at det skal gå seg til, men det er desverre ikke slik det fungerer.

En av de største fellene man kan gå i etter en litt tøff oppstart er gjerne å søke etter informasjon på nettet om hvordan man skal gå frem. Da møter man en vegg av informasjon og begynner man å lese dette er man inne i et skikkelig blindspor. Er man helt fersk så er det nok noe nyttig informasjon, men hvis man kan det grunnleggende vil all denne informasjonen kun føre til forvirring og at man prøver mange teknikker halvhjertet.

Hvis du ender i et slik blindspor med alle de flotte bøkene fra guruene som beskriver hvordan de har tjent sine millioner på nett er det bare en ting å gjøre. Finn frem dine notater om målsetting og strategi og jobb utfra dem.

Det disse guruene gjerne vil er nok at du skal lese deres metoder og ikke jobbe selvstendig. Hvis du jobber litt selvstendig, og tar inn lærdom utfra de erfaringene du høster vil du være mye bedre rustet en om du pugger bøkene de gir deg. Det er ikke metodene i bøkene som gir dem inntektene, det er heller produktlinkene i bøkene der de forteller om de produktene de bruker.

På grunnlag av mine erfaringer vil jeg anbefale deg å jobbe mot dine mål med den strategi du har laget. Det må være rom for justeringer, men ikke hopp fra den ene metoden til den andre.

Tilslutt vil jeg advare mot alle bli rik over natten produkter som tilbys da disse kun er laget for at selgeren skal tjene penger. Slike metoder finnes desverre ikke, og er dette målet vil jeg anbefale å tippe lotto hos Norsk Tipping.

En av de raskeste metodene for å komme i gang med å tjene penger på internett er å registrere seg hos Tradetracker og få tilgang til bannere og linker du kan sette på ditt nettsted.

Ledende europeisk affiliatenettverk til Norge – Bli affiliate hos TradeTracker i dag!

Advertisement