Du blir hva du spiser

Dette gjelder slettes ikke bare mat og spising.

Vis meg dine venner og jeg skal si deg hvem du er. Dette er vel noe vi alle har hørt før, og du skal huske at du blir assosiert med de du omgir deg med. Dette er desverre bare sånn det er, og det påvirker i mange tilfeller hva du oppnår i livet.

For noen år siden ringte politiet på døra hjemme hos meg og spurte etter min bror. Jeg fortalte dem hvor han bodde, gikk inn igjen og ringte etter en liten stund for å høre hva som skjedde. Jeg fikk til svar at han måtte reise i avhør den kvelden men skulle ringe meg tilbake litt senere.

5 timer senere ringer han meg tilbake og forteller at en bekjent hadde vært under etterforskning for å selge narkotiske stoffer, og at det lokale politiet hadde sett min bror veksle noen ord med denne bekjente 2 ganger på gaten. Min bror hadde blitt sjekket ut av saken den kvelden, men fortalte at det var direkte ubehagelig siden han ikke engang ante hva denne bekjente drev med. Han var heller ikke veldig fornøyd med å bli hentet i eget hjem, hvor han var med kone og 2 små sønner, av 2 uniformerte politimenn i uniformert bil.

Det jeg vil presisere med denne historien er at omgir du deg med suksess blir du oppfattet som vellykket og vær sikker på at omgir du deg med syke folk så kjenner du også etterhvert litt ekstra godt etter om du ikke har vondt noe sted.

Alt du gjør og omgir deg med påvirker din suksess og integritet i veldig stor grad, jeg sier ikke at dette er fasit, men oppfattelsen blant allmennheten. Tror du en ukjent musiker vil dra nytte av å bli sett sammen med 3-4 stjerner ved flere anledninger? Jeg vet at han gjør det.

Jeg sier ikke at du skal gi noen en kald skulder uansett, men tenk over hvem du omgir deg med og hva det betyr for andres oppfatning av deg. Dette er faktisk viktigere enn du tror i dagens samfunn selv om vi velger å ikke tro det.

Som en konklusjon i dette vil jeg si det så enkelt som hva du gjør og ikke gjør, ikke heng med narkolangere.

Advertisement