Elendig kundebehandling

Hadde det ikke vært for den jævla kunden skulle vi jammen hatt det godt

Jeg lurer så inderlig på hvorfor ting må være så vanskelig noen ganger. Denne gangen er det ikke store greia, men kun skifte av webhotell som gjelder.

I tidligere tilfeller har jeg fått all info fra mitt gamle hotell med en liten hilsen der de takker for kundeforholdet og ønsker en velkommen tilbake. Denne gangen har jeg blitt satt på vent, det er tydelig de ikke ønsker meg tilbake som kunde på et sener tidspunkt heller siden de gjør det på denne måten.

Jeg sitter litt med samme følelsen som jeg gjør de få gangene jeg handler på Elkjøp. Der står jeg i kø for å få hjelp, for så å stille meg opp i ny kø for å betale. Disse køene går ganske fort og er greie å forholde seg til da jeg er motivert for handelen, men så kommer det verste.

Etter å ha betalt i kassen på Elkjøp sier betjeningen så flott, bare fortsett ut i gangen så blir varen utlevert i lagerdisken. Det er her problemet dukker opp for meg, nå har jeg betalt og vil bare hjem og pakke opp varen og ta den i bruk. Jeg er overhode ikke interessert i å stå i enda en kø, og slettes ikke for å få noe som allerede er mitt.

Jeg sitter med en følelse av at nå har vi fått pengene våre, og da driter vi i deg. Jeg har stått i den køen i alt fra 10 til 45 minutter, og hører alltid vi er desverre underbemannet. Dette har vært uforandret, og jeg har nevt til dem flere ganger, ring NAV, de har folk som venter på jobb.

Dette er elendig kundebehandling i mine øyne og hadde vi hatt et lokalt alternativ ville jeg ikke kjøpt så godt som et batteri fra Elkjøp. Kunden må alltid være i fokus, og husk det, det er tross alt kunden som holder butikken i gang. Før de bygde om utleveringen og rutinene sine brukte jeg over 70 000,- på under 15 minutter i den butikken, det kommer aldri til å gjenta seg.

Nå sitter jeg altså fortsatt og venter på auth-id fra mitt gamle webhotell og er helt sikker på at jeg ikke under noen omstendighet skal ha mer med dem å gjøre. Det var lett å bruke penger der, men du verden for et problem å komme seg vekk. Da vil jeg tilslutt dele ut dagens pris for dårlig service, og den ubestridte vinner er: One.com

Jeg har forresten et godt alternativ til den som vil det. Hostgator har vist seg å være den klare vinner blant de webhotellene jeg har erfaring med. Dreamhost er billig og en god nummer 2, men Hostgator gir det lille ekstra som gjør at de når til topps.

Advertisement