Hvor godt skriver du?

Hvor godt skriver du?

Dette er jo et meget godt spørsmål til tider kan være vanskelig å finne ut av. De fleste som skriver en blogg får tilbakemeldinger i form av kommentarer og eventuelt mail, men de får som oftest ikke den profesjonelle vurderingen av sitt arbeide.

Noe annet er for den som skriver for magasiner eller aviser, enten det er på papir eller nett. Om de er ansatte eller freelance får de en form for tilbakemelding i form av betaling for utført arbeide.

Jeg leser utrolig mange gode blogger hver dag som er meget godt skrevet, men det motsatte forekommer også. I mange tilfeller er jeg overrasket over hvor mange gode skribenter som faktisk ikke lever av det de skriver, men kun har det som en hobby. Noen er definitivt helt klare for det store markedet allerede, mens andre kanskje trenger en liten finpuss før de er der.

Det jeg vil frem til med denne posten er at det finnes et utrolig stort marked for den som skriver godt. Hvis du på toppen av det hele behersker å skrive på Engelsk kan du enkelt tjene mer enn i en vanlig jobb ved å skrive alt fra enkle bloggposter til store artikler eller eventuelt bøker.

Advertisement