Hvordan tjene penger på mail-lister

Hvorfor ha mail-lister når du blogger?

Mange Norske bloggere har store mengder besøkende til sine blogger hver eneste dag, men når man tar en kikk på bloggen deres er den ikke akkurat optimal for inntjening av penger. Jeg tør vedde på at flere av de Norske toppbloggerne fint kan leve et utrolig godt liv av bloggen sin ved å gjøre ting riktig. Mange av de som blogger og ligger høyt på topplistene bare blogger i vei og ser desverre ikke potensialet bloggen deres har. Nå tenker du sikkert at her har vi en som bare er ute etter penger, men da kan du berolige deg med at det har jeg.

Jeg vil si noen ord om det med viktigheten av å ha mail-lister. Når jeg blogger på min Engelske blogg er mail-listen min hovedinntekten der. Det er via mail-listen jeg holder kommunikasjonen igang med mine lesere og trigger dem til å komme tilbake hvis de har vært borte en stund.

Jeg gjorde en kjempetabbe for en tid tilbake ved å velge feil programvare for mail-listen min. Jeg hadde sendblaster som ikke fungerte tilfredsstillende for mitt behov. Når jeg da skulle skifte til Aweber mistet jeg over 80% av listen min og dette var utrolig surt. Grunnen til dette forstår jeg jo, siden det er for å beskytte mot spam (nettsøppel).

Nå bruker jeg Aweber som har uante muligheter, og det er helt utrolig hvor enkelt det har blitt å betjene mail-listen min. Dette er faktisk en av grunnene til at jeg nå tar meg tid til å skrive denne Norske bloggen for å dele min informasjon med dere. Jeg har fått mer tid til andre ting og det er noe jeg alltid prøver å få mer av, siden det er da jeg henter inspirasjon til å jobbe.

Har du en godt besøkt blogg vil jeg gi deg et råd, ikke gå glipp av denne muligheten, opprett en mail-liste.
Jeg bruker som sagt Aweber til å betjene min liste og dette vil jeg på det sterkeste anbefale til alle dere også.

Velg riktig første gang og ikke gjør samme tabben som jeg gjorde.

Jeg har nå fått muligheten til å tilby deg en prøveperiode på 1 måned for kun 1 Dollar. Dette er rasende billig og denne muligheten må du benytte deg av.

En artikkel om hvordan du tjener på mail-listen er like rundt hjørnet.

Advertisement