Registrer deg på Blogglisten?

Blogglisten.com er et lite prosjekt jeg har der du kan legge til din blogg eller nettside.

Det er ikke en tradisjonell toppliste som det etterhvert finnes mange av i Norge, men en katalog der du kan legge inn siden din. Foreløpig har jeg ikke markedsført den i det hele tatt og det er bare lagt inn noen få oppføringer der nå.

Jeg kjøpte dette domenet tilbake i April og tenkte igrunn å starte opp en ny toppliste, forsøkte også å finne en plugin eller et script jeg kunne bruke til dette formålet. Men jeg fant ikke noe passende og prosjektet ble lagt litt på is og i tillegg oppdaget jeg flere nokså nye topplister så jeg måtte revurdere dette prosjektet.

Etter noen måneders pause tenkte jeg att dette gode domenet ikke bare kan ligge å støve nede, men det må taes i bruk på en eller annen måte. Ideen som kom opp var ganske enkel, nemlig en katalogtjeneste for blogger og nettsider. Det finnes jo også mange sånne kataloger men hensikten med de er ikke helt det samme som på en blogg-toppliste.

Hvordan kan jeg legge til min blogg/nettside?

Det gjør du ganske enkelt ved å gå til kontaktskjemaet på Blogglisten.com og legger inn informasjon slik:

* Ditt navn eller det du bruker som navn på nettstedet ditt.

* Din e-post, så kan jeg bekrefte med deg når oppføringen din er synlig.

* Link til siden din.

* Et kort slagord som du bruker om siden din eller noen stikkord i stedet for.

* Så til slutt beskriver du litt om hva siden din handler om, kort eller langt det avgjør du selv, ønsker du å linke til en spesiell side på bloggen/nettsiden din kan du også føre inn det her.

Forespørsler som kommer inn via kontaktskjemaet blir behandlet innen rimelig tid, men jeg forbeholder meg retten til å avslå en forespørsel om jeg synes vedkommendes nettside ikke passer inn i katalogen. Det er få kategorier der foreløpig men disse blir utvidet etterhvert som det kommer mer varierte blogger og nettsider.

Så hva venter du på? Registrer din nettside på Blogglisten.com nå og få økt synlighet i søkemotorene 😉

Advertisement