Lei av reklame på Gmail?

Jeg har brukt Gmail siden den ble tilgjengelig i Norge og det er min foretrukne mailklient. Men jeg vet om en del som irriterer seg over reklamen som Google viser inne i Gmail.

Fortvil ikke, her er løsningen! Ved å installere tillegget/plugin Rapportive i din nettlesere så vil reklamen i Gmail forsvinne. Men det er bare en bonus fordi Rapportive er nemlig  mye mer enn som så.

Rapportive viser deg i høyre sidebar nyttig informasjon om den kontakten du mailer med, den henter frem offentlig informasjon om vedkommende fra diverse sosiale media som Facebook, Twitter, Linkedin osv. Du vil da se bilder, telefonnummer, siste oppdateringer på Facebook og Tweets feks.

Dette gjør jo att du letter kan holde styr på kontaktene dine, spesielt personer du ikke kjenner så godt. I tillegg kan du også skrive et lite notat om vedkommende som bare er synlig for deg selv. Du kan også selvfølgelig redigere din egen informasjon som skal være synlig via Rapportive tillegget. For å laste ned Rapportive følg denne linken her.

Følgende nettlesere støttes: Google Chrome, Firefox, Safari og Mailplane. Så er du en av de som tviholder på Internett Explorer er det nå på tide du prøver en av de andre 🙂

Her er en video som tar en kjapp gjennomgang av funksjonene

Har du selv brukt Rapportive i din Gmail? Eller har du testet det ut nå etter å ha leste dette? Gi meg gjerne en tilbakemeldig på hva du synes om Rapportive.

 

Advertisement