Ny kategori på Nettgründer: Blogg

Har herved laget en ny kategori som rett og slett heter blogg. Her kommer jeg til å skrive om ting som ikke nødvendigvis har så mye med www å gjøre, men om mer personlige ting og andre tema som opptar meg.

Legger ikke skjul på att jeg henter en del inspirasjon fra utenlandske bloggere og Internett-markedsførere, men et fellestrekk ved mange av de er att de ikke skjuler sin identitet. De bruker heller sin person for å skape et troverdig bilde av bloggen/nettsiden og gir den dermed et ansikt utad.

Dette tror jeg er viktig for fremtidig suksess med nettsiden din uavhengig hvilket type publikum du henvender deg til. I Norge har vi jo mange kjente bloggere som har suksess men hovedsakelig er jo dette såkalt rosa/motebloggere eller kjendiser/politikere osv. Men det er ikke de jeg tenker på først og fremst når det gjelder å blogge «åpent»

Et godt eksempel på en her i Norge som bruker seg selv i sin markedsføring og for å «brande» sin blogg er Sindre Låstad som driver Glabladet Han legger ikke skjul på hvem han er og hva han vil med bloggen og livet sitt 🙂

Hva med meg selv?

I tillegg til Nettgründer dot com driver jeg en del andre nettsider som jeg er «anonym» på og det kommer jeg fortsatt til å være. Men her på bloggen kommer jeg gradvis til å bli litt mer personlig, jeg tar det litt steg for steg 😉

Hva med du som driver som affiliate/Internettmarkedsfører, blogger, driver med nettbutikk eller andre tjenester online. Har du noen tanker om dette temaet så blir jeg glad for litt aktivitet i kommentarfeltet.

 

Advertisement