Livefyre, nytt kommentarsystem på bloggen

Har satt opp Livfyre som nytt system for kommentering på bloggen min, mange store utenlandske nettsteder og blogger bruker nå dette systemet.

Livefyre er på mange måter likt Disqus men de har tatt integreringen mot sosiale medier til ett nytt nivå. Du kan kommentere i «real time» og det er lett og signe seg opp via de fleste store sosiale media som Twitter, Facebook osv. Men du kan selvfølgelig også kommentere som gjest om du vil det.

I kommentarfeltet kan du også tagge venner på Facebook og Twitter ved hjelp av @ taggen, og du kan også lett dele kommentarer i de nevnte media.

Livefyre samarbeider med WordPress så det er lett å søke opp denne plugin i katalogen deres. Foreløpig skal det nevnes att den kommer kun i engelsk språkdrakt, men på sikt har de planer om flere språk enten med lokalisering eller att den kan oversettes av nettsted eiere. Att den kun kommer i engelsk er det eneste negative tingen jeg har sett så langt og der har den en bakdel i forhold til Disqus.

Du får også et sentralt kontrollpanel på livefyre.com som du kan modere og holde orden på kommentarene på alle nettsidene du bruker dette systemet på. Driver du flere nettsteder og får en del kommentarer er det veldig greit å kunne styre dette fra en plass.

Andre funksjoner er tilbakelink til din siste bloggpost på eget nettsted og du kan også gi stemmer til andre kommentarer. Kan også abonnere på kommentarer så du kan følge med på hva som skjer senere i kommentarfeltet.

Driver du ett større profesjonelt nettsted har Livfyre egne og fleksible løsninger for det, her er noen større aktører som bruker Livefyre: The New York Times, MTV, The Sun, Tennis.com, JohnChow.com for og nevne noen.

Nå har jeg nylig installert Livefyre på Nettgrunder og betrakter dette som en prøvefase og så får jeg ta en evaluering etter hvert og se om  det blir en permanent løsning. Har ennå ikke sett andre norske nettsider/blogger med dette systemet på, om du vet om noen blir jeg glad om du legger igjen et tips i kommentarfeltet. Eller du kan legge igjen en kommentar bare for å teste hvordan dette fungerer 🙂

 

 

 

 

Advertisement