Velkommen til 2013

Har kommet noen dager inn i det nye året nå og kan vel ta et lite tilbakeblikk og i tillegg se litt fremover i 2013.

Her på nettgrunder.com har det ikke vært så stor aktivitet i løpet av 2012, men når man har en del andre nettsider å ta seg av så blir det ofte slik att noen ting blir nedprioritert. Fokuset har vært rettet mot et par reisesider som jeg driver og de vil det også bli jobbet med en god del utover nyåret. Har også bygget opp en Facebookside for reisenettstedene og har passert 700 medlemmer nå i løpet av jula, det er jeg godt fornøyd med.

Når det gjelder inntjening fra nettsidene ble det en smule mindre enn i 2011, noe av grunnen til det er nok litt for lite innholdsproduksjon og utstrakt reisevirksomhet fra undertegnede sin side. Hadde heller ingen store utgifter i fjor, det ble kjøpt inn noen WordPress tema og plugins i tillegg til utgifter til domener og webhotell. Men allerede etter et par dager inn i det nye året slo jeg til og kjøpte et par gode domener, det ene med en del bra innhold på. Dette var en større investering sett i forhold til min omsetning og det vil nok ta noe tid før den blir inntjent. Det er ikke sikkert begge domene blir tatt i bruk snart heller, men det ene er såpass bra att det kan godt ligge i «banken» en stund 😉

Hva med 2013? 

Det vil nok sikkert gå litt i rykk og napp med nettbusinessen da dette for meg er en attåtnæring og hobby. Men håper jeg vil greie å øke innholdsproduksjonen en del  fordi det er viktig å utvikle nettsidene videre med unike og gode artikler. Som nevnt over her vil reisesidene bli prioritert en del i tiden fremover, selv om denne nisjen har en stor konkurranse er det noe jeg liker å holde på med så det motiverer meg til videre innsats.

Mange som tjener penger på nett er opptatt av hva o store Google driver med, og for noen kan endringer i hvordan Google rangerer artikler/nettsiders plassering i søkeresultater gi store utslag i inntjening. Men uansett hva Google finner på  så er det noen ting som vil være konstant og det er: unikt og godt innhold som lesere vil finne nyttig. Greier man stort sett og gjøre det vil det fortsatt være mulig å tjene gode penger på sine nettsider.

Så til slutt så vil jeg bare nevnte att jeg har satt inn et nytt WordPress tema på nettgrunder.com, om du ikke har lagt merke til det så blir jeg ikke sur 😉 Logo og farger er stort sett de samme som før men layout er noe enklere og oppsettet er mer bloggaktig. Har ikke oversatt temaet ennå men det skal snart bli gjort. Om du liker dette designet så kan du sjekke ut Theme-Junkie

Har du noe synspunkter om det ene eller det andre så legg gjerne inn en kommentar under her.

 

Advertisement