Tjene penger på fridager

Å tjene penger på fridagene

Å tjene penger på fridagene føles utrolig godt. Jeg skal ikke helle bensin på bålet nå, men noen ganger dukker det opp ting i livet som en ikke helt kan styre selv. I mitt tilfelle var dette en vannlekkasje på badet.

Et lite besøk på toalettet rundt midnatt ga visse overraskelser for et par dager siden. Badegulvet lignet mest på badekar når jeg kom inn døra. Jeg var ikke så våken at jeg tenkte akkurat da, men jeg fant en svaber og fikk ledet vannet til sluket (lurer forresten på hvorfor sluket alltid er høyeste punktet på et badegulv). Uansett, det var vel innstinkt som fikk meg til å lete atter lekkasjen.

Den fant jeg ganske så fort, den var selvsagt bak toalettet, og der var det trangt gitt. Etter litt klunder med rørtang og en del stygge verbale utbrudd ble det nesten tett igjen, ihvertfall bra nok til rørleggeren åpnet igjen.

Vet ikke om det er flere som har det sånn eller det bare er min nyskjerrige natur som gjør at jeg begynner med slike ting selv, men jeg føler alltid en trang til å utbedre slike ting selv.

09.00 Sto jeg på døra hos rørleggeren for å få tak i ny tetningsring til doen, dette var heldigvis ikke noe problem. Med den nye gummiringen på plass var doen god som ny og gulvet tørket igjen straks.

Mens jeg drev med dette hadde jeg hele tiden en trang til å komme meg til tastaturet igjen, men klarte å trøste meg med at jeg tjener jo penger uansett, det går jo av seg selv en dag. Jeg vil bare si at jeg er utrolig takknemlig for den friheten det gir meg å jobbe på nett. Noen dager blir en forhindret, noen dager er det bedre å oppsøke stranden og jobbe litt på kvelden, men det er bare slik det er når en tjener pengene på nett.

Advertisement