Mikrojobb ny tjeneste på nett

Kom over en ny norsk nettside for noen uker siden der du kan kjøpe og selge små tjenester. Mikrojobb.no heter den og er om man kan sammenligne den en slags norsk utgave av fiverr.com

Dette kan være et godt sted for deg som driver med nettsider/blogger og ønsker hjelp til markedsføring eller andre praktiske ting relatert til nettstedet ditt. Har hørt flere gode omtaler om Mikrojobb på forum og andre bloggere som har skrevet om de.

Har ikke selv benyttet meg av deres tjenester foreløpig men skal definitivt signe meg opp og teste de ut nærmere. Har gode erfaringer med fiverr.com og kan Mikrojobb utvikle seg til å bli noe lignende kan de gå fremtiden lyst i møte 🙂

Jobbene som blir lagt ut starter på 50 kr og går opp til 1000 kr, limer inn her et sitat hva Mikrojobb skriver om seg selv.

Mikrojobb.no er et nettsted som tilbyr tredjeparter å kjøpe eller selge tjenester til faste priser.  Nettsiden drives av Mikrojobb Ltd, som igjen eies av Per Harald Borgen, Kim Marius Norøm og Nghia Luu Thanh.  Selskapet ble startet opp i juni 2011.

Jeg ønsker ihvertfall Per Harald og gutta lykke til med dette konseptet!

 

 

Advertisement