Google+ hvem kommer til å bruke det?

Den siste uken har Google+ vært mye omtalt i media og mange har fått invitasjon for å være med i dette nye sosiale nettverket til Google.

Mange mener att dette er Googles første seriøse forsøk på å møte konkurransen fra Facebook, og de mener att her har Google lykkes meget godt. Den store forskjellen er att på Google+ kan du segregere din kontakter på en lett måte i såkalte kretser. Og du har selv full kontroll på hva du deler av informasjon til de forskjellige kretsene, ikke som på Facebook der alle får vite det om du har vært litt ivrig med oppdateringer i fylla feks 🙂

Det finnes jo mange som av ulike grunner i dag ikke er medlem på Facebook, kan Google+ være aktuelt for de? Ja kanskje det mener jeg, det er mange som liker å ha mye mer kontroll med hva de deler på nett og hva de ønsker å utlevere. Feks min bror er lærer på en ungdomskole og for han sin del var det aldri aktuelt å bli medlem på Facebook. Mye pga jobben der han har nær kontakt med elever og som gjerne kan tenke seg å være venn med læreren på Facebook. Men nå som Google+ er en realitet skal jeg jobbe litt med min bror og se om han kanskje kan bruke Google+ som et sosialt media der han selv har full kontroll.

Google+ for hvem?

Ja jeg lurer litt på dette, hvem er det som kommer til å ta i bruk Google+ ? Er det alle de som ikke er på Facebook? Eller er det alle de som liker å prøve noe nytt? Slik det ser ut så langt er det kanskje en kombinasjon av de som liker å prøve noe nytt og de som er teknologisk interessert. Jeg håper ihvertfall att på sikt att  folk flest synes Google+ kan være et bra sosialt media.

Få invitasjon av meg

Vil du ha en invitasjon til Google+ ? Regner med det er en del der ute som vil det 😉 Det kan du få, men da vil jeg gjerne att du blir medlem på Facebooksiden til Nettgründer. Følg denne linken for å bli medlem så legger du igjen kommentar her under dette innlegget med din e-post, så kommer det en invitasjon skal du se.

 

 

Advertisement