Nakenbilde !!!

Hvorfor?

Hva er det som får noen mennesker til å vise seg nakne på TV eller internett? Dette kan jeg vel gi deg et enkelt svar på, markedsføring.

Vil jeg vise frem nakenbilder av meg selv i denne bloggen? Definitivt ikke. For å være helt ærlig tror jeg neppe det ville vært stor interesse rundt bildene heller. Hadde nok egnet seg best for spesielt interesserte i kategorien sære interesser tror jeg.

For å komme meg tilbake til temaet, markedsføring. Noen stiller på TV i realityprogrammer som Big Brother, Paradise Hotel og lignende, og jeg mener bestemt dette gjøres med ett eneste mål, å markedføre seg selv. Drømmen om å bli en kjendis og behovet for å komme på TV er enormt.

Det er en kjent sak at all PR er god PR, og dette har vi jo sett et godt eksempel på veldig nylig. Under fotball-VM i Sør-Afrika var vel den største stjernen ingen av spillerne, men det var Diego Armando Maradona (Argentinas trener og muligens tidenes beste fotballspiller). Han burde vel strengt talt ikke blitt sett veldig opp til etter det livet han har levd, men han har alltid vært i media. Ingen glemmer den mannen så lenge han hele tiden har så mye oppmersomhet rundt sin person og det er akkurat dette som er gull verdt for reklamebransjen. Det var godt å se at Maradona var på beina igjen etter mange harde år, men med den nye livsstilen vil nok reklameverdien synke etterhvert.

Som vi alle vet er det å komme i media sitt søkelys et viktig punkt i forhold til å tjene penger. Jo større publisitet rundt egen person, jo større reklameobjekt er du.

Er dette relevant for en blogg?

Ja, dette er viktig for en blogg. Har du et kjent fjes kan du starte en blogg og i løpet av kort tid ha enorme mengder lesere. Det kreves nesten ikke mer enn at du skriver hva du spiser til middag om dagen så er leserne der. Er det en helt ukjent person som starter sin blogg må han kjempe og jobbe hardt for å oppnå lesere i det hele tatt, ihvertfall utenfor egen vennekrets. Som anonym og ukjent person må man bare ta i bruk de hardt prøvede metodene jeg beskriver i bloggen her siden man ikke får noenting gratis.

Det jeg vil frem til med denne artikkelen er som følger, du trenger ikke å vise deg naken for å oppnå suksess med din blogg, men vil du ta snarveien til et slags kjendisliv kan det være veien å gå. Hvem vant andre sesong av Big Brother? Dette kan jeg ikke gi deg svaret på, og jeg betviler vel at mange husker det. Dette er mye av problemet med snarveien, du kommer fort oppover, men detter også like fort ned igjen.

Vil du starte som nettgrunder og jobbe hjemmefra med ditt eget prosjekt på internett? Alle kan gjøre dette, men det kreves et sterkt fokus hvis man ikke har hverken et kjent navn eller kjente venner.

Jeg vil etter dette konkludere med at er du mannen eller kvinnen i gata som vil tjene penger på din blogg er det noen ting du må innse. Du må bygge et solid grunnlag over tid med kvalitetsmateriale og ta tiden til hjelp for å oppnå faste lesere. Innenfor blogging er det også mange døgnfluer, noen av dem tjener penger, men for å oppnå en skikkelig suksess er det kontinuitet som teller.

Les mer om å skaffe trafikk til din blogg i artikkelen 10 Tips for økt trafikk til din blogg, så skal jeg garantere at du aldri får se meg naken på bilde.

Advertisement