Nyhetsbrev og gratis e-bok

Har de siste ukene puslet litt med nyhetsbrev og en e-bok til bloggen min.

Tidligere hadde jeg AWeber som min leverandør av nyhetsbrev men jeg har kommet frem til att det passer litt bedre for større og kommersielle aktører. Så jeg har konvertert til Mailchimp og det har jeg ikke angret ett sekund på fordi brukergrensesnittet er mye enklere føler jeg ihvertfall. Så nå håper jeg og tror att listen av abonnenter vil øke fremover.

Noen mener att nyhetsbrev er litt ut nå og satser ikke på det, men har du planer om å tjene penger på nett så er dette et nyttig verktøy. Ikke bare for å sende ut resymé av dine siste poster men også legge ut incentiver og smarte tips som du ikke publiserer på nettstedet ditt. Du kjenner kanskje til noen kjente bloggere fra utlandet? Felles for alle er att de har meget store e-post lister som de tjener mye penger på, faktisk henter de kanskje hoveddelen av sin inntekt på nett der i fra.

Nettgründer på Facebook

I går hev jeg meg rundt og laget en side på Facebook, har veiet litt for og i mot dette men det er ingen vei utenom 😉 Det er egentlig ikke noen stor jobb å sette opp en side for «businessen» sin på Facebook. Det eneste jeg synes kunne vært litt bedre er å kunne customisere litt mer widgets for nettsider, spesielt for størrelser på boksen. Jeg vil selvsagt att flest mulig liker Nettgründer på Facebook her eller gå inn på forsiden av bloggen og gjør det i Facebook boksen til venstre.

E-Bok

Det har jeg også nå fått på plass og laget en egen side for det her på bloggen: Gratis E-bok

Den blir sendt ut i 7 deler på e-post til den som er interessert, først må du signe deg opp for abonnement og så mottar du første del dagen etterpå og de resterende annenhver dag deretter. Det e-boken i hovedsak handler om er å optimalisere bloggposter så de kan ranke godt i søkemotorene. Og hva slags verktøy som finnes og kan brukes til dette formålet, høres dette interessant ut anbefaler jeg deg å melde deg på! For ordens skyld skal jeg nevne att min gratis e-bok er et samarbeid jeg har med min venn Dan Lew i Australia.

Her er snarvei til nyhetsbrevet mitt og her direkte til min gratis e-bok.

Har du nyhetsbrev på bloggen/nettstedet ditt? Evt hvorfor har du ikke det?


 

Advertisement