Tålmodighet – Bloggermanual del 2

Jeg skulle gjerne ønske at jeg hadde muligheten til å fortelle deg her og nå, både når og hvor mange kroner du kommer til å tjene på bloggen din. På grunn av alle faktorene som spiller inn her (valg av tema, hvor mye tid du legger i jobben, trafikken du oppnår, osv.),så er det helt fullstendig umulig å kunne si noe som helst om dette.

Det jeg kan fortelle deg med en gang er at du trenger en god dose tålmodighet for å nå ditt mål. Vær realistisk og ikke ha for høye forventninger i starten, men prøv deg frem og finn frem til dine arbeidsmetoder.

Er du utålmodig og desperat etter å tjene penger med en gang så har jeg et godt tips. STOPP: Legg bort denne manualen, gå til nærmeste kommisjonær og tipp lotto.

Denne manualen er definitivt ikke for deg. Hvis det å tjene vanvittige summer over natten var en vanlig ting ville du høre mange historier om dette, og ikke minst høre om det i nyhetene og lese om det i avisene. Ingen ville lenger jobbe 8-16, men de ville sluttet og blitt rike på internett.

Du har kanskje lest suksesshistorier om folk som har tjent enorme summer på nett iblant, men tenk deg om. Hvor mange kjenner du som tjener til livets opphold på internett uten å være ansatt? Dette er stort sett fordi det er hardt arbeid på lik linje med andre jobber og det tar tid. Jeg foreslår derfor at de fleste starter med dette som en hobby og eventuelt ser hvordan det utvikler seg. Husk bare å være tålmodig.

Vi lever jo i en digital verden og alt er veldig lett tilgjengelig på nett, dette er nok delvis med på og forsterke myten om at det er enkelt å tjene masse penger fort på Internett. Ikke misforstå meg nå. Det er mye enklere å starte sitt eget på internett enn det er i den virkelige verden, det er bare at mange blir fort utålmodige.

Noen ganger har jeg fått høre at det ser så enkelt ut, men jeg får det bare ikke til. Saken er at det er endel som må tenkes gjennom på forhånd, men mye av bloggingen er en læreprosess underveis. Du kan bygge en blogg ganske rask, men hva hjelper det hvis ingen vet at den finnes? Selve bloggingen er jo en ganske grei sak når man kommer igang, men det er en læreprosess med markedsføringen og det å drive trafikk til din blogg.

Som en rask oppsummering på denne siden vil jeg si det så enkelt som at du må være tålmodig og du må jobbe hardt og målrettet. Ingen oppnår suksess på nettet over natten, og sånn er det bare.

Tror du at du har den tålmodigheten som skal til, eller at du ønsker å starte med en flott spennende hobby vil jeg at du leser videre.

Høres dette forferdelig ut vil jeg at du legger bort denne manualen nå 😉

Domener & webhotell – Bloggermanual del 3

Advertisement