6 Grunner til at jeg husker et nettsted

Hvorfor husker vi noen nettsteder?

Jeg velger å snu opp ned på problemstiilingen fra sist og komme med listen over punkter som får meg til å huske et nettsted. Å bli husket er enormt viktig hvis man har en intensjon om å tjene penger på et nettsted.

1. Et enkelt domenenavn
Hva med en ungkarsklubb som har domenet uten(dot).no, den vil du alltid huske. Dette er ikke en nødvendighet, men det hjelper helt klart.

2. En flott layout
Jeg vil igjen henvise til Petter Stordalens homeinvest, dette er muligens Norges beste layout.

3. En knallbra tittel
Det at jeg får forståelse av hva nettstedet handler om ved å lese tittelen viser at eieren har forstått hvem det skal skrives for, nemlig den som leser.

4. Kvalitet i innholdet
Finner jeg et nettsted med kvalitet i innholdet, et innhold som virkelig gir meg noe som leser, da er det garanti for at jeg husker det og returnerer.

5. Gode menyer
Alt stoff på siden må være enkelt å finne i menyen. Må jeg lete etter noe så leter jeg etter alternative sider.

6. Oppdatert innhold
Finner jeg et nettsted som interesserer og på toppen av det hele gir meg nytt innhold å lese når jeg kommer tilbake, da har vi en sikker vinner.

Nok en gang vil jeg oppfordre dere til å ha dette i friskt i minne når dere jobber med deres nettsted. Ett av disse punktene kan være nok for å bli husket, men muligheten for å bli husket blir større og større for hvert punkt.

Advertisement