Å tjene penger på nett – Bloggermanual del 6

Jeg vil tro at de fleste som har fulgt med og nå leser i denne manualen har gjort det fordi de har et ønske om å tjene penger på Internett.

Det er absolutt mulig å tjene penger på nettet, og gjør du det riktig vil deg også gi deg en enorm frihet i forhold til å jobbe 8-16 i en vanlig jobb. Friheten du kan oppnå er faktisk helt fantastisk, men det krever at du jobber hard og målrettet over en periode. Når du finner din arbeidsmetode og det rette publikummet vil oppleve litt ketchup-effekt. Det du gjør nå vil heller aldri forsvinne fra nettet hvis du ikke selv ønsker det og fjerner det. Det vil si at om du føler det er for mye jobb og velger å trappe det ned vil du fortsatt ha trafikk til din side, og med litt annonser kan dette fort gi deg litt ekstra å rutte med i hverdagen. Passive inntekter kalles dette.

Som jeg har nevnt tidligere så har jeg måttet finne ut av alt selv og det har vært en lang prosess, men det var det absolutt verdt. Når jeg startet var dette en slags hemmelig hvor man helst skulle programmere selv og ingen delte egne hemmeligheter. Det fantes ingen enkle oppstartsmanualer som den du nå leser, men det er utrolig hva man kan finne ut ved å prøve og feile.

 

Fordelen med å starte nettsted kontra andre forretninger er at du ikke kaster bort masse  penger på investeringer som kanskje slår feil. På nettet kommer du langt med å kjøpe ditt eget domene. Jeg kan ikke garantere at du aldri feiler, men jeg kan gjøre mulighetene mye mindre ved å dele mine erfaringer. Jeg har prøvd utrolig mange av feilene selv, og jeg kan garantere at  blir det mange av dem kaster man også bort enormt mye tid.

Jeg skal ikke holde noe stort foredrag om dette, men jeg vil at du skal være klar over at det å starte en blogg for å tjene penger krever endel av deg. Med litt hard jobbing, lærevillighet og taktikk kan du absolutt lykkes på nettet, men det er en ting jeg vil gjøre klart her og nå. Hvor mye penger du kan tjene på nettet er fullstendig avhengig av trafikken du klarer å oppnå til ditt nettsted.

Google Adsense

Dette er de annonsene du ser på mange sider som er merket med ads by Google. Når nettstedet ditt er oppegående og inneholder en viss mengde materiale kan du besøke adsense.google.com og søke om å få ditt nettsted godkjent. Google har i det senere satt strengere krav til nettstedene, men dette finner du mer om på ved å lese deres retningslinjer. Hvis du plasserer adsense på din side og ditt nettsted handler om fiske vil annonsene fra Google være relatert til fiske også.

Du vil få en variabel provisjon for hver gang noen trykker på annonsene, men hvis du klikker der selv blir du utestengt fra programmet. Det er også påkrevd å ha en privacy policy på alle nettsteder som bruker adsense, slik ser min egen ut. Det finnes et alternativ til adsense som du finner på adbrite.com

Flere metoder for å tjene penger på nett – Bloggermanual del 7

Advertisement