WordPress blogg – Bloggermanual del 5

En periode i starten brukte jeg blogger, men senere har jeg kun brukt WordPress. Etter at jeg testet det ut har jeg aldri igjen vurdert å gå tilbake. WordPress kan du laste ned til pc helt gratis eller du kan bruke programvaren hos ditt webhotell.

WordPress gir deg utrolige muligheter og det gjør de helt gratis. Du kan merke deg en ting med en gang, alle de store bloggerne bruker WordPress. WordPress er ganske simpel i utgangspunktet, men du får utrolig mye ekstrautstyr som du enkelt legger til med ett museklikk.

Nettgrunder.com er en blogg som er produsert ved hjelp av WordPress, og etter å ha brukt den en god stund til flere formål over en periode vil jeg bare si at WordPress har ekstreme muligheter.

Når det gjelder WordPress har du flere muligheter.

1. Du kan opprette en gratis blogg hos WordPress.com, men denne gir deg noen begrensinger og det er ikke noe du kan tjene penger på da det ikke er lov.
2. Du kan laste ned programvaren fra WordPress.org og laste filene derfra og til ditt webhotell. Dette krever at du er noe mer datakyndig enn snittet.
3. Dette er den muligheten jeg benytter meg av. Når jeg åpnet min konto hos Hostgator som jeg fortalte om og linket til over kan jeg innstallere WordPress med noen få museklikk og så er det bare å begynne å lage bloggen. På denne måten har du bloggen opprettet i løpet av veldig kort tid. På denne måten trenger du ikke å innstallere noen programvare heller. Alt ligger på serveren.

Blogger

Blogger eies og drives av Google og er nok den enkleste måten å komme igang med blogg. Alt er helt gratis og du kan besøke Blogger.com og opprette din konto. Om dette er en veldig enkel måte å komme igang på er det mange som sliter med å lage statiske sider på sin blogg der. Det kan også være litt vanskelig å organisere postene sine utenom den vanlige standarden, noe som kan være frustrerende når en begynner å få mye materiale.

Kan man virkelig tjene penger på blogg?

Svaret på dette er definitivt ja. Alt kommer an på arbeidsmengden som legges i det, og mange vil oppleve å tjene null, eller bare litt.
Man må jobbe smart og riktig for å kunne komme noe sted innen bloggingens verden, men gjør man det er det absolutt penger å tjene.

I min neste artikkel vil jeg ta for meg litt mer om å tjene penger på nett så følg med folkens 😉

Advertisement