Godt Nyttår til alle nettgründere!

Velkommen til 2011

Da har vi kommet til årets siste timer og snart er vi inne i år 2011. Har utvidet porteføljen av nettsider dette året og har vel nå 8-9 nettsider som oppdateres med ujevne mellomrom. Det får holde en god stund fremover, ingen planer om nye prosjekter nå i overskuelig fremtid 🙂

Hadde vel ikke satt meg noen mål ved inngangen til 2010 og kommer nok ikke til å ha så bastante mål for 2011 heller. Men ser att jeg i år har fått inn en tusing i snitt på nettsidene mine samlet hver måned. Og da bør jeg kanskje ha ett mål om å doble det? Mitt langsiktige mål er ihvertfall å ha en pen ekstrainntekt hver måned fra web-business, husk det folkens, ha et langsiktig perspektiv på deres web-business!

Nytt design på Nettgründer

De som har vært innom bloggen før har sikkert oppdaget att jeg har lagt inn et nytt tema. Jeg kunne ikke la være å benytte meg av kanontilbudet til Gabfire Themes og kjøpte det for bare $14,90 noe som var ett kupp spør du meg. Har brukt en del timer i dag på å sette opp det nye temaet på bloggen og er foreløpig fornøyd med hvordan det ser ut. Her kan du se hvordan bloggen så ut med det gamle designet.

Synes det ser bedre ut nå ikke sant? Eller hva mener du? Jeg har tidligere skrevet om: Invester i bloggen din og tjen penger Og er man seriøs i sin nett-business kan det å investere i ett premium theme være en ganske så god ide. Husk også å oversett themet ditt til Norsk, det er det mange som ikke gidder å gjøre eller kanskje ikke vet helt hvordan man kan gjøre det.

Ønsker herved alle  nettgründere ett inntektsbringende og Godt Nyttår 😉

Advertisement