BareBlogg.no med forum for bloggere

Nytt norsk forum for bloggere

BareBlogg.no er navnet på det nye forumet for norske bloggere, det startet opp i november av webgründeren Morten Magnusson. Så er du en blogger som ønsker å få gode tips om markedsføring, blogging, affiliate, SEO, skrive artikler eller andre tekniske ting anbefaler jeg deg å bli medlem der.

Hr. Magnusson har allerede skrevet mange gode poster på forumet som både nye og erfarne bloggere kan ha god nytte av å lese igjennom. Han har også gått svært grundig til verks med forumet og ikke overlatt noe til tilfeldighetene, og det finnes flere tjenester som slett ikke er vanlige på de andre forumene jeg er medlem av. Dette tolker jeg som att eieren av BareBlogg.no har et langsiktig perspektiv med forumet og att det over tid ikke bare blir en døgnflue som noen andre forum har vist seg å være.

Er du en blogger eller nettside-eier er det fint å ha en plass der du kan treffe likesinnede for utveksling av erfaringer og ikke minst kunne lære av hverandre. Så hva venter du på? Bli medlem på forumet BareBlogg.no du også 🙂

>>>Klikk her for å komme til BareBlogg.no<<<

Advertisement