Liten aktivitet på bloggen

Ja det har vært lite skriving på siden her i det siste men sånn er det bare noen ganger. Jobbing og en del reiseaktivitet har gjort att nettbusinessen har blitt nedprioriter en del.

Men det fine med  vi som driver litt forskjellige blogger/nettsider er jo att det likevel ruller inn noen kroner i ny og ne. Selv om ikke nettsidene blir oppdatert daglig/ukentlig, passive inntekter kaller vi det. Og ikke minst viser det att om man har flere ben og stå på er grunnlaget for en pen ekstrainntekt mye større.

Les også: Hvor viktig er avkobling for din blogg?

Har i dag tidlig kommet hjem fra tre uker med det gode liv i Thailand, hadde egentlig tenkt jeg skulle greie å skrive litt mens jeg var på ferie men den gang ei 🙂 Jeg liker Thailand godt og har vært der mange ganger og nå i sommer startet jeg opp en ny nettside som heter ThailandTur.no Ikke så veldig mye innhold ennå men satser på og bygge den sakte men sikkert opp. Det er ihvertfall meningen att den skal bli en resurs for reisende til Thailand med informasjon om reise til og i Thailand.

Når du starter opp en blogg eller nettside er det viktig att temaet er noe du liker og har interesse for, det er essensielt for å holde ut i det lange løp. Personlig liker jeg bil/motor, reising og temaet «tjene penger på nett» Dette er mine hoved interesser og jeg har noen nettsider om dette, men i tillegg har jeg også noen få sider i andre spesielle nisjer.

Når jeg ser tilbake på dette året 2011 har jeg økt mine inntekter på nett med 50% og det er jeg godt fornøyd med. Jeg hadde vel sågar håpet på en større  økning men etter nærmere ettertanke må jeg si meg godt fornøyd med dette. I fjor investerte jeg ca 50% av mine inntekter på nett men i år er det tallet mye lavere uten att jeg har regnet noe på det i skrivende øyeblikk. Men tror de investeringer jeg gjorde i fjor la et godt grunnlag for årets drift av mine nettsider.

Hvordan er det med deg, greier du og oppdatere nettsidene dine når du er på ferie eller er opptatt i jobbsammenheng? 

Advertisement