Hva er feil med blogglisten?

Hva i all verden er feilen med blogglisten?

Lurer veldig på hva som er feilen hos blogglisten. Jeg leste et innlegg av Bloggprinsen og lurte litt på hva han mente med det han skrev der. Nå forstår jeg noe mer av det han skriver, men jeg vil ikke gå så langt å kalle det jukseliste.

For å være helt ærlig er jeg ikke så opptatt av Blogglisten, men det er jo et irritasjonsmoment at ingenting der virker som det skal. Jeg gikk inn på blogglisten i dag og ble da oppmerksom på at de er ikke spesielt gode til å telle, ei heller oppdateres listen lenger.

Min blogg har ikke blitt oppdatert der siden jeg var på fjelltur, noe som skjedde automatisk før jeg dro. Jeg valgte derfor å pinge mine siste innlegg, noe som slettes ikke var noen god ide da den bare kvitterte med at de hadde lagt til et 2 uker gammelt innlegg i listen. Det som overrasker meg litt er at de teller antall besøkende til min blogg, men finner ikke lenger mine siste innlegg. Jeg prøvde også å legge inn telleren på nytt uten at det gjorde noen forskjell.

Nå lurer jeg bare på hva som er feil med listen, er det for dårlig teknologi eller er det slik at de styrer dette som de selv vil? Denne bloggen er overhode ingen utfordrer til noen toppliste, så dette skulle ikke være noe tema. Lurer nok på om ikke Blogglisten bare blir droppet i fremtiden hvis det ikke skjer en endring snart.

Advertisement